טיולון לגיל 10 חודשים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון לגיל 10 חודשים
    עדן
    17/10/2017

שלום קובי, הבן שלי בן 10 חודשים
    אנחנו מעוניינים לקנות טיולון..חשוב לי מאוד שיהיה קל, קיפול פשוט ושיתקפל לגודל קטן. כמו כן שיהיה לילד נוח במיוחד במצב הישיבה (יש לנו נסיון לא כל כך טוב עם זה)
    רציתי להתייעץ לגבי מספר דגמים
    בובו
    מקסי (הבנתי שזה טיולון חדש, אשמח שתרחיב עליו במידה ואתה מכיר)
    פאלי
    S-go
    סקוויז לופינג ( שנורא אהבתי...אבל הישיבה שם לא נראתה לי נוחה במיוחד )
    ויויו שדווקא נראיתה לי הכי דלה והכי פחות קלה לקיפול..קצת לא הבנתי על מה ההתלהבות הגדולה

רשימה די ארוכה את חלקם מכירה יותר ואת חלקם בכלל לא.
    אך עדיין צריכה קצת סדר בראש והכוונה
    אשמח מאוד אם תוכל לעזור.
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון לגיל 10 חודשים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    17/10/2017

שלום עדן,

נתחיל בכך שבכולם (למעט הפאלי) יש גב שרוכים ולכן יהיה קשה מאוד להגיע למצב ישיבה ישר, גם במרבית הטיולונים תמיד יש שיפוע ובעיקר באלו ללא המעקה. בפאלי אין שכיבה ישרה.

מבין כולם אני אישית הכי אהבתי את המקסי או בובו 2. הוא די נח בניוד, יש לו גגון טוב, מדרך רגליים מתכוונן ומעקה שלא בכולם יש. הקיפול מאוד נח ובתערוכת מוצרי התינוקות שהייתה בגרמניה המון יצרניות גדולות הפכו אותו לטיולון שלהן תחת שמות אחרים וזה אומר שמדובר במוצר טוב.
    היויו הייתה הראשונה שהציגה סוג טיולון כזה וכפי שאת רואה עשתה מהפכה אבל עד שעשתה הייתה היחידה ולכן כולם קנו ולא משנה המחיר, כיום כשיש היצע רחב אני אישית חושב שמחיר שלה מוגזם למרות שהיא סופר איכותית ונוחה מאוד לניוד וגם היחידה שמורשית לעלייה למטוס באופן רשמי אבל אלו לדעתי לא מצדיקים את הפער (אלא אם אתם טסים על בסיס קבוע).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה. מוסיפה

עדן
    18/10/2017

מה זה בובו 2? על זה לא שמעתי..
    מה שונה בו מהבובו הראשון הרגיל? והאם לדעתך הוא נמצא בחנויות לבדיקה ורכישה?
    לגבי הישיבה פשוט התנסינו בטיולון שבו הילד כל הזמן החליק עם הגוף כלפי מטה (מזכיר קצת מצב של המגן בטיחות ברכבת הרים, שהראש מוחזק והגוף מחליק קדימה.) וכמובן שהוא היה קשור אז זה יצר מצב שרואים שממש לא נוח לו בו מה גם שהוא בכה המון.. וכל פעם היה צריך ליישר אותו..ניסינו בכל מיני דרכים לפתור את הבעיה אך הבנו שפשוט בטיולון הזה זו הישיבה וזה לא מתאים לו.
    יש לך עצה איך לבדוק את נושא הישיבה לעומק לפני קניית הטיולון? מפחדים לקנות שוב ושהמקרה יחזור על עצמו.
    ועוד שאלה קטנה..האם אתה מכיר את הטיולון סקוויז לופינג? מה דעתך עליו?

תודה רבה לך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף עוד טיולון להתייעצות.

עדן
    18/10/2017

שמעתי על טיולון בשם קובו.
    האמת שלא מכירה בכלל..ורציתי לדעת מה דעתך עליו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/10/2017

שלום עדן,

בובו 2 זה המקסי של איזי בייבי שציינת, אני קורא לו בובו 2 כי חלק מהחנויות קוראות לו מקסי וחלק בובו 2 ולכן אני מציין את 2 השמות.
    מדובר בדגם שונה מהבובו והיתרונות הם גלגלים טובים יותר שיוצרים יכולת ניוד טובה יותר, מדרך רגליים מתכוונן, קיפול נח יותר אבל טיפה גדול יותר ומשקל טיפה כבד יותר אבל מצד שני מרווחים נוחות טובה יותר לתינוק.
    לגבי זווית הישיבה, כפי שציינתי זהו דבר בעייתי ברוב הטיולונים מכיוון שלמען בטיחות התינוקות עדיף שלא יהיו בזווית של 90 מעלות במוצר קל כמו טיולון. אני ממליץ להתנסות, להושיב את התינוק, לטייל בחנות קצת ואף מחוצה לה אפילו 15 עד 30 דקות ולראות אם נח. בנוסף שווה לשקול להוסיף מזרן קומפי קוש שמשפר משמעותית את הנוחות והתמיכה.

קובו זה למעשה בובו רק של יצרן איטלקי בשם קאם והיתרון שלו על הבובו זה בד טיפה טוב יותר, גגון ארוך יותר וידית אחיזה נעימה יותר. עדיין אני חושב שהבובו 2 (מקסי) מוצלח יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו