ארמדילו פליפ xt - רגיל או פרימיום

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ארמדילו פליפ xt - רגיל או פרימיום
    אורטל
    17/10/2017

היי קובי
    שאלתי הינה לגבי הדגם הישן (ללא הפגוש)
    בחנויות המעטות שעדיין מחזיקות נמכרות 2 רמות - רגיל ופרימיום: בד רגיל עם ידית שחורה או בד ג'ינס עם ידית קאמל.
    האם אתה יודע מהם ההבדלים בין הדגמים למעט צבע הידית וסוג הבד?
    האם למעט המראה המעוצב יש משמעות לבד הגינס?
    האם עמיד יותר? האם מדובר רק על הצלון?
    ושאלה נוספת- לדברי החנות ה"רגילה" חזרה מריקול והפרימיום הגיע אחרי הריקול. האם יש סיבה להעגיף איזו מהן? האם יש עדיין סיבה לחשוש מהתקלה? (חוששת!)
    האם ניתן לאמת כי העגלה אכן עברה תיקון?

אודה לתשובתך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    18/10/2017

שלום אורטל,

אם שתיהן נקראות XT אין הבדל פרט לעיצוב כפי שציינת העור והג'ינס ובמקרים כאלו אני נוטה להמליץ על האופציה הזולה אלא אם אתם חושבים שהעיצוב שווה לכם את ההפרש.
    אין מה לחשוש מהריקול היבואן טיפל בכל העגלות שקיימות בחנויות, בסך הכל הוחלף חלק במושב שהיה סיכון שיגרום לנפילת המושב, זה קרה בעולם כנראה 3 פעמים והיצרן והיבואן לא לקחו סיכון והחליפו את החלק, מה שהגיע אחרי הריקול הגיע מראש עם החלק הנכון ולכן לא כלכך משנה מה קונים ואין ממה לחשוש. לגבי אימות אפשר לפנות ליבואן מיה בייבי אך אני הייתי עד שבכל חנות שבה היה את הדגם ואני ביקרתי בה היבואן אסף את כל העגלות כולל תצוגות ובמשך חודשיים/שלושה הדגם לא נמכר עד שכל עגלה טופלה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו