עגלה מומלצת שתשמש לאורך זמן

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה מומלצת שתשמש לאורך זמן
    קארין
    19/10/2017

קובי שלום,
    לאחר שוטטות ארוכה באינטרנט והתייעצות עם אנשים, אני מרגישה יותר מבולבלת מתמיד.
    אנחנו לפני לידה ראשונה (צפי בדצמבר) ומחפשים עגלה טובה. מאחר והמטרה היא שהעגלה תשמש גם בילדים הבאים אני מוכנה להשקיע את הכסף והעיקר שהעגלה תהיה הטובה ביותר.
    הבנתי שהדברים החשובים הם:
    נוחות לתינוק בעגלה, כמובן. בהתחשב בעובדה שזו לידת חורף חשוב גם שהאמבטיה תהיה גדולה יחסית.
    נוחות הניוד של העגלה.
    נוחות קיפול.
    היכולת לשנות את כיוון הנסיעה.

דברים נוספים שהייתי מעדיפה הם האפשרות לשנות את גובה הידית, שהגגון יהיה די גדול ומסנן קרינה, שתהיה קלה יחסית להרמה כשהיא מקופלת וניתנת לניקוי. אלו דברים שיחסית אני מוכנה להתפשר עליהם ובלבד שהעגלה תהיה טובה, איכותית ונוחה.

קיבלתי המלצות על פג-פרגו פלוס. על פניו נראית כי היא די טובה אך אשמח לדעתך כמובן. בנוסף, ראיתי שכשקונים אותה מקבלים סלקל במתנה. השאלה היא (אם בכלל אתה ממליץ על סוג העגלה הזה) אם הסלקל הזה טוב ובטיחותי מספיק.
    אם לא היית ממליץ דווקא על העגלה הנ"ל, על איזו כן?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    19/10/2017

שלום קארין,

לדעתי הפג יחסית עונה טוב לדרישות. הידית שלה לא ממש מתכווננת בגובה אלא רק משנה זווית וזה גם סוג של שינוי גובה.
    הדגם המומלץ הוא בוק פלוס לא כלכך משנה הגרסא ואני ממליץ ללכת על גרסאת הבסיס. כן ממליץ גם להוסיף מזרן לאמבטיה, מזרן קומפי קוש לטיולון (יקל מאוד גם על הניקוי) ולשדרג לשלדת S על מנת שהעגלה תהיה ברמתה הגבוהה ביותר.

עוד עגלה שהייתי ממליץ לבדוק שעונה טוב לדרישות שלך היא הסלסה של איי.בי.סי דיזיין, היא שוקלת כמו הפג, נוחה יותר לניוד ועלייה וירידה ממדרכות, מרווחת ומרופדת יותר אבל פחות נוחה לקיפול אבל הגודל זהה. הגגונים שלה מסננים UV וכך גם בפג.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו