התלבטות בין אינגליזינה טרילוגי לבין מאמס אנד פאפס xt2

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין אינגליזינה טרילוגי לבין מאמס אנד פאפס xt2
    אביבה
    20/10/2017

היי..אני מתלבטת רבות בין שתי העגלות. חשוב לציין שאני לבד כך שחשוב לי שהעגלה תתקפל בקלות והרכב שלי לא גדול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    20/10/2017

שלום אביבה,

שתיהן קלות, מתקפלות בקלות ולגודל קטן ולכן מעולות לצרכים שלך. לדעתי האינגליזנה מרווחת יותר לתינוק ואילו הXT נוחה יותר בניוד ולכן ממליץ פשוט להתנסות עם העגלות בתפעול לבד, קיפול לבד, בדיקה ברכב כי הן מתקפלות קטן אבל שונות בצורת הקיפול ולסיום להוליך כל אחת מהן בחנות עם משקל של 9 ק"ג בתוכן ולעלות ולרדת מדרכה. כל אלו יובילו אותך להגיע למסקנה מה נוח ומתאים לך יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל

אביבה
    21/10/2017

תודה רבה
    הבנתי מקריאה בפורום שהסלקל של אינגליסינה טרילוגי פחות מומלץ.
    אם אבחר ללכת על המאמס אנד פאפס יש סלקל מומלץ? חשוב לי שהסלקל יתחבר ישירות לעגלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/10/2017

שלום אביבה,

כל הסל קלים המובילים של החברות שמתחברות על המתאם ברמת בטיחות גבוהה מאוד (סייבקס, בי סייף, מקסי קוזי או ג'ואי).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו