כסא בטיחות לרכב מגיל 0

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות לרכב מגיל 0
    לי
    20/10/2017

שלום רב,
    איני מעוניינת להתפשר בכסא בטיחות לרכב מגיל 0. הגעתי להתלבטות סופית בין דגם הצ'יקו לבין ברטייקס החדיש ביותר (אקוולנט), תוכל בבקשה לכוון אותי, מי מהם בטיחותי יותר? המון תודה מראש
    לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות לרכב מגיל 0

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/10/2017

שלום לי,

שניהם ברמת בטיחות סופר גבוהה ואני נוטה לכיוון הצ'יקו כי לדעתי וגם מניסיון אישי הוא נוח יותר לתינוקות קטנים בשל זווית השכיבה העדיפה שלו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה קובי....

לי
    22/10/2017

על המענה. אם לא קשה לך, תוכל בבקשה להגיד לי איזה דגם של ברייטקס טוב יותר האקוולנט או בוולווארד?
    שוב תודה רבה,
    לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/10/2017

שלום לי,

האקוולנט עדיין לא פורסם במבחן רשמי חשוב ולכן קשה לתת חוות דעת עליו. הבולווארד קיבל דירוג של 5 כוכבים לפני כ- 3 שנים ובמבחן האחרון של הקונסיומר ריפורטס קיבל דירוג שווה ערך ל 3 כוכבים. המרתון קיבל דירוג שווה ערך ל-4 כוכבים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו