עגלות מומלצות לקנייה - מה עדיף?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלות מומלצות לקנייה - מה עדיף?
    יובל
    20/10/2017

שלום,
    רציתי לברר לגבי עגלות שבדקנו מה עדיף-
    הבייבי ג'וגר סיטי מיני - הטיולון לא דו צדדי
    איה ביבי טורדנדו-קצת כבדה
    ארמדילו xt אהבנו אך האמבטיה קטנה מידי.
    חשוב עגלה לא כבדה כי אשתי נמוכה ואני 1.78.
    מוכנים להתפשר על כך שהטיולון לא דו צדדי.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/10/2017

שלום יובל,

אני ממליץ שלא לוותר על טיולון דו כיווני ולכן המלצתי היא הארמדילו, נכון שהאמבטיה לא מושלמת אבל עיקר השימוש בה הוא בטיולון והוא מוצלח הרבה יותר מהג'וגר ופרקטי הרבה יותר מהאיה בייבי.
    אם בכל זאת הכיוון הוא הג'וגר אני ממליץ יותר על ביבה טאי טאי או אויסטר זירו אבל שוב אני ממליץ רק על טיולון דו כיווני ולדעתי הפשרה האחרונה צריכה להיות החד כיווניות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המדך התייעצות עגלות

יובל
    25/10/2017

תודה,האם יש עגלות נוספות בסגנון הארמדילו שאתה ממליץ שהן איכותיות, קלות ,ידית מתכווננת , מספיק תמיכה לתינוק והאמבטיה מספיק רחבה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/10/2017

שלום יובל,

יש עוד מספר דגמים אבל ככל שהעגלה תהיה יותר קלה כך גם הרוחב והאורך יקטנו ולכן צריך לשים על כף המאזניים מה חשוב יותר. עגלות כמו בוגבו בי או סייבקס מיוס מציעים משקל קל וקיפול קומפקטי בבי הידית מתכווננת אך מדובר בעגלות מאוד צרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו