התלבטות בין ג'ואי כרום לסייבקס אייריס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין ג'ואי כרום לסייבקס אייריס
    תמר
    24/10/2017

הי קובי,
    אני מתלבטת בין העגלות ג'ואי כרום דלוקס לבין סייבקס אייריס.
    תגיד לי אם אני צודקת לגבי ההתרשמות שלי מהן-
    מה שאני לא אוהבת בג'ואי שהיא מתקפלת בשתי ידיים ושהיא די מאסיבית.. הגלגלים מאד גדולים וקשה להכניס לרכב.
    והחסרון של הסייבקס הוא שבשכיבה הטיולון נשכב כשהחלק שהתינוק יושב עליו לא נשכב, כלומר הרגליים שלו יהיו למעלה כשהוא שוכב?
    אהבתי גם שהיא יותר יפה מהג'ואי..
    חשוב לי הנוחות של הקיפול ושלא תהיה מאד כבדה (אני גרה בקומה גבוה ללא מעלית) ושהטיולון יהיה דו צדדי.
    אשמח לשמוע את חוות דעתך, וכן אם יש לך עגלה אחרת שעונה על הצרכים האלה במחיר לא מאד גבוה
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    25/10/2017

שלום תמר,

אני לא חושב שזה עניין רציני קיפול ב-2 ידיים או יד אחת כי לרכב מרימים בשתי ידיים! אולי בעבר שהסתכו רק על תחבורה ציבורית היה לזה היגיון מסויים. אכן הטיולון של סייבקס די בסיסי והפרש הגודל בקיפול לא ממש משמעותי. לדעתי ארמדילו פליפ XT תתאים לדרישות שלך טוב יותר, אולי היא טיפה יקרה יותר אך לדעתי שווה להשקיע בשביל איכות החיים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו