מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מזרן אימג'ן או נומונגה25/10/2017
שלום הזמנתי מזרן אימג'ן 360 בשילב שעולה 1300 שח אבל אז קראתי בקופח ככללית, שבכלל עדיף מזרן נושם רשת עם סדין נושם (שכנראה התכוונו לנומו) מה דעתך? " המזרנים השונים מבוססים על סוגי ריפוד וליבה שונים שלהם התנגדות שונה למעבר אוויר. מזרני הרשת, שאין בהם ליבה, מצטיינים במעבר חופשי של אוויר - כך עולה מבדיקות שנערכו במכונים בארץ בפיקוח רופאים מומחים.
התברר שכל המזרנים ה"נושמים" בעלי הליבה לא ממש הצליחו לשמור על רמה נמוכה של CO2 (עד 2%) - בייחוד כאשר נפרס עליהם סדין.
לעומת זאת מזרן רשת בהחלט מצליח לשמור על רמות נמוכות של CO2, ובישראל משווקים יחד איתו סדין אוורירי במיוחד שאינו פוגע ביכולת ה"נשימה" שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר25/10/2017שלום נגה,
אני מסכים שלמזרן ללא ליבה יש יתרון בזרימת האוויר אך האימג'ן עדיין עושה זאת ביעילות ומעבר לזרימת האוויר חשובה גם הנוחות ולדעתי במזרן איג'ן נח בהרבה לתינוק. בסה"כ למטרה לה יוצרו המזרנים הנ"ל אני חושב ששניהם יעילים.
לגבי סדין ישנם סדנים נושמים וברור שאלו יהיו יעילים יותר מסדין אטום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מזרן עדיף
נגה26/10/2017אוקיי כי עדיין ניתן לבטל את ההזמנה ולקנות מזרן נומו שגם עולה 500 שח פחות . אם יש זרימת אוויר גם באימג'ן והוא נח יותר אז ,נשאיר אתו אבל מאיפה אפשר להשיג סדינים נושמים שמתאימים אליו ?? כי הנומו בא עם סדינים כאלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר27/10/2017שלום נוגה,
ניתן לרכוש את סדיני הנומו גם לחוד והם יתאימו לאימג'ן.
כמו כן אפשר לשקול את מזרן מולטיפלואו של בייבי טק שדומה לאימג'ן וזול ממנו. כמו כן הנומו כפי שציינתי יעיל למטרה לשמה הוא יוצר ולכן זו גם אופציה בעיקר בגלל פער המחיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזרן אימז'ן או נומו
נגה27/10/2017תודה, מה שהכי חשוב זה איזה מזרן הכי טוב לתינוק ואם לא מתחשבים במחיר אני מבינה, שאתה עדיין ממליץ על האמיג'ן על פני הנומו למרות שיש לאימג'ן ליבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר29/10/2017שלום נגה,
מבחינת יעילות שניהם יעילים, לנומו יתרון קל אבל אני לא חושב שמשעותי. מבחינת מחיר יתרון גדול לנומו. לדעתי האישית לתינוקות יהיה יותר נח לישון על האימג'ן. ההבדלים או היתרונות שאני מציין לכל אחד יחסית זניחים ולכן אני לא נוטה לאף כיוון מסויים ובעיקר בגלל ששניהם יעילים וזה החשוב ביותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)