2 בוסטרים וכיסא במושב אחורי

מנהל הפורום

 קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום
 
  • 2 בוסטרים וכיסא במושב אחורי
    אור
    26/10/2017

    הי,

    יש לנו ילד אוטוטו בן 10 וילדה בת 7. שניהם קטני מימדים. אני עתידה ללדת והבייבי תשב על צ'קו נקסטפיט מההתחלה. עשינו מדידות באוטו (פלואנס) ואני לא כ"כ רואה איך ניתן לשלב כיסא + בוסטר עם גב (לבת 7) + בוסטר ישיבה (לבן 10).
    אנחנו אומרים לקבל בקרוב את ה mifold - האם יתאים לבן ה 10 (הוא כרגע כ 130 ס"מ)?
    האם כל הגבהה יכולה להתאים כתחליף לבוסטר ישיבה או שיש לכך דרישות - בטיחותיות או חוקיות? כרגע מה שמפריע בבוסטר זה "האוזניים" שלו בצדדים. יש בוסטר או הגבהה כל שהיא ללא "אוזניים"?
    מתי בת ה 7 (כ 120 ס"מ) תוכל לעבור לבוסטר ישיבה?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תשובה

    קובי סופר
    27/10/2017

    שלום אור,

    חוקית ניתן את שני הילדים לשים בבוסטר ישיבה וגם מבחינת המידות אני חושב שברוב הבוסטרים של הישיבה לא תהיה בעייה עם הגובה, דווקא המיפולד די נמוך ויש לקחת זאת בחשבון ולמדוד מראש.
    אני אישית ממליץ לשניהם עדיין להיות בבוסטר גב כי הבטיחות גבוהה בהרבה וישנן מדינות שבוסטר ההגבהה הוצא מהן מהחוק (אני מאמין שגם באירופה יאמצו זאת מה שישליך על ישראל בעתיד).
    אין דרך אחרת פרט ללעשות מדידות ברכב. אופציה נוספת היא לחגור את הנקסטפיט מלפנים (פחות בטיחותי) ומבוגר ישב מאחור יחד עם הבוסטרים.

    בברכה,

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו