בחירה של עגלה לתינוק ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירה של עגלה לתינוק ראשון
    מרינה
    28/10/2017

שלום קובי. הריון ראשון ומתלבטים איזו עגלה לקנות. מה ההמלצות שלך? אין לנו בעיה עם מדרגות ומעלית בבית . חשוב שאמבטיה וטיולון היו גדולים יציבים. אנחנו גבוהים , אבל שיהיה אופציה להוריד את הידיד של העגלה ( לאימה שלי) . נוחה לתפועל ומאוד חשוב נוחות של הילד . חשבנו על mutsy evo . תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    29/10/2017

שלום מרינה,

אני פחות אוהב את האיבו. בעיקר בגלל הטיולון שלדעתי לא נשכב מספיק והגגון לא מצל מספיק. ממליץ לבדוק את איי.בי.סי דיזיין סלסה שגבוהה מאוד וגם מאוד מרווחת. הידית טלסקופית ולכן קל לכוונן ולהתאים לגבוה אפילו יותר קל מהמוצי.
    כמובן שישנן עוד אופציות אבל במחירים גבוהים יותר ולכן אם תצייני תקציב אדע אם להמליץ עליהן.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מרינה
    29/10/2017

אני מחפשת עגלה יד 2 , אז מחירים פחות רלוונטי , חשוב נחות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מרינה
    29/10/2017

אני מחפשת עגלה יד 2 , אז מחירים פחות רלוונטי , חשוב נחות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/10/2017

שלום מרינה,

לדעתי עגלות הרטן הן הנוחות ביותר עבור התינוק. יש להן את הטיולון הכי מרווח והכי מרופד עם השכיבה הכי שטוחה. הן מיוצרות בגרמניה ולא בסין תוך כדי נטו מחשבה על נוחות, בטיחות ובריאות התינוק. כמו כן יש דגש על נוחות הניוד והקפיצים כדי למנוע מהתינוק לחוש את כל הטלטלות מהדרך. לדעתי אין יותר מדי כיד שנייה כי הן נמכרות במספרים נמוכים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו