מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בחירת טיולון לבן 8 חודשיםתמר28/10/2017
שלום קובי
אני מעוניינת לרכוש טיולון עבור בני שיהיה קל יחסית, דו כיווני וכן שישמש אותי עד למועד שבו לא נצטרך יותר עגלה...
השימוש הוא שימוש עירוני ברובו.
חשבתי על האופציות הבאות:
1. אינגלזינה טרילוגי
2. פג בוק עם השלדה הקטנה
3. ארמדילו פליפ
4. בוגבו בי 3 יד שניה
5. גרקו איבו
אשמח לשמוע מה אתה חושב.
תודה,
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר29/10/2017שלום תמר,
לדעתי מכל ה-5 רק הבי והארמדילו יוכלו לשמש עד הסוף כי הן הכי קלות, קומפקטיות ופרקטיות בעיקר עם דגש על הבי שקלה יותר בקילו. הבוק יחסית מגושמת לטיולון וכבדה.
האינגלזינה סבירה אך לדעתי תהיה מגושמת עם הזמן.
האיבו ענקית בקיפול אבל גם זולה משמעותית מכיוון שכל העגלות שציינת רחוקות להיות ממחיר של טיולון.
אם רוכשים בי יד שנייה אני ממליץ לעשות לה חידוש בחברת הגלגל (העלות מצחיקה).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרילוגי מול ארמדילו פליפ
תמר29/10/2017שלום קובי
תודה על התגובה
יכול קצת לפרט לגבי ההבדלים בין האינגלזינה לארמדילו?
מבחינת משקל אני רואה שהן כמעט זהות - האינגלזינה 9.5 והארמדילו 9.2.
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר30/10/2017שלום תמר,
אכן המשקל די זהה. שתיהן מתקפלות קטן אך כל אחת מהן בדרך שונה. הטרילוג'י כמו מטריה והפליפ כמו מזוודה קטנה.
לדעתי הפליפ תהיה יותר נוחה בניוד ולדעתי הטיולון טיפה יותר תומך עם גגון גדול יותר.
מצד שני בטרילוג'י הבדים איכותיים יותר, יש כנפיים להגנה מפני ברזלי הצד, מדובר במוצר שמיוצר באיטליה ולא בסין ולכן אני חושב שאיכות ההרכבה עדיפה. כמו כן לגבי התמיכה, ניתן לרכוש מזרן קומפי קוש עם הטרילוג'י וזה לא רק שיפתור את החיסרון אלא ישפר גם את הנוחות. אני חושב שרק הבדלי הקיפול בינהם הם משהו שיכול להכריע כי אופן הקיפול בפליפ לדעתי יותר נח ברכב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)