בחירת טיולון לבן 8 חודשים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת טיולון לבן 8 חודשים
    תמר
    28/10/2017

שלום קובי

אני מעוניינת לרכוש טיולון עבור בני שיהיה קל יחסית, דו כיווני וכן שישמש אותי עד למועד שבו לא נצטרך יותר עגלה...
    השימוש הוא שימוש עירוני ברובו.
    חשבתי על האופציות הבאות:
    1. אינגלזינה טרילוגי
    2. פג בוק עם השלדה הקטנה
    3. ארמדילו פליפ
    4. בוגבו בי 3 יד שניה
    5. גרקו איבו

אשמח לשמוע מה אתה חושב.

תודה,
    תמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת טיולון לבן 8 חודשים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    29/10/2017

שלום תמר,

לדעתי מכל ה-5 רק הבי והארמדילו יוכלו לשמש עד הסוף כי הן הכי קלות, קומפקטיות ופרקטיות בעיקר עם דגש על הבי שקלה יותר בקילו. הבוק יחסית מגושמת לטיולון וכבדה.
    האינגלזינה סבירה אך לדעתי תהיה מגושמת עם הזמן.
    האיבו ענקית בקיפול אבל גם זולה משמעותית מכיוון שכל העגלות שציינת רחוקות להיות ממחיר של טיולון.
    אם רוכשים בי יד שנייה אני ממליץ לעשות לה חידוש בחברת הגלגל (העלות מצחיקה).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרילוגי מול ארמדילו פליפ

תמר
    29/10/2017

שלום קובי

תודה על התגובה
    יכול קצת לפרט לגבי ההבדלים בין האינגלזינה לארמדילו?
    מבחינת משקל אני רואה שהן כמעט זהות - האינגלזינה 9.5 והארמדילו 9.2.

תמר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/10/2017

שלום תמר,

אכן המשקל די זהה. שתיהן מתקפלות קטן אך כל אחת מהן בדרך שונה. הטרילוג'י כמו מטריה והפליפ כמו מזוודה קטנה.
    לדעתי הפליפ תהיה יותר נוחה בניוד ולדעתי הטיולון טיפה יותר תומך עם גגון גדול יותר.
    מצד שני בטרילוג'י הבדים איכותיים יותר, יש כנפיים להגנה מפני ברזלי הצד, מדובר במוצר שמיוצר באיטליה ולא בסין ולכן אני חושב שאיכות ההרכבה עדיפה. כמו כן לגבי התמיכה, ניתן לרכוש מזרן קומפי קוש עם הטרילוג'י וזה לא רק שיפתור את החיסרון אלא ישפר גם את הנוחות. אני חושב שרק הבדלי הקיפול בינהם הם משהו שיכול להכריע כי אופן הקיפול בפליפ לדעתי יותר נח ברכב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו