קוואד לעומת טריולגי אינגלזינה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• קוואד לעומת טריולגי אינגלזינה
    רעות
    31/10/2017

שלום רב

אני מאוד התלהבתי מעגלת קוואד אבל האמבטיה שלה יותר צרה משל הטריולוגי ובנוסף הטיולון שלה לא מתקפל ביחד עם העגלה אלא לחוד לעומת הטריולוגי ששם הטילון נסגר ביחד עם השילדה..

אשמח להמלצתך מה העדיפות מבין שתיהן ומאיזה סיבות... תודה. אני כן אציין שמשהו שממש לא אהבתי בטריולוגי זה את המגן שמש לו.... בקוואד לא יצא לי לראות עדין את הטילון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    31/10/2017

שלום רעות,

מאוד תלויים הצרכים וההעדפות.

מבחינת נוחות לתינוק אני חושב שלקוואד יש את רוב היתרונות. האמבטיה אמנם קטנה יותר אך עדיין יחסית מרווחת. הטיולון לדעתי תומך ומרווח יותר, נוחות הניוד עדיפה וכך בלימת הזעזועים שגם משפיעה על נוחות התינוק בעיקר בדרך משובשת.

הטרילוג'י קלה יותר, נוחה בהרבה לקיפול, קומפקטית יותר וכפי שציינת מתקפלת יחד עם הטיולון.

לאור אלו אם נוחות התינוק עדיפה ואתם מוכנים להתפשר על הנוחות שלכם אז הקוואד עדיפה. אם גרים באזור עם דרכים משובשות הקוואד עדיפה ואם גרים באזור עירוני, משתמשים בתחבורה ציבורית וחשובה הנוחות האישית אז הטרילוג'י עדיפה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי המגן נגד השמש

רעות
    01/11/2017

תודה על תשובתך... בסניף של שילב שליד ביתי יש את האמבטית קוואד ואין את הטיולון ורציתי לדעת האם אתה יודע האם הטיולון של קוואד עם אותו סוג של מגן שמש כמו בטרילוגי? אני ממש ממש לא אהבתי את מגן שמש בטרילוגי הוא לא קשיח כלל ואו שמכסה את כל התינוק ואז הוא לא רואה כלום או שהוא לא מגן נגד שמש מלאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/11/2017

שלום רעות,

עד כמה שאני זוכר הם די זהים. רוב החברות האירופאיות מתעלמות מבעיית השמש כי זו לא כל כך בעייה עבורן, חלק קטן מהן התחיל להבין שבמכירה גלובלית חייבים לחשוב על מדינות נוספות. החברות האיטלקיות מאוד מיושנות בנושא זה וחבל. הבעיה הגדולה היא שאם רוצים לצרך כיסוי נוסף יש עם כך סכנה חמורה כי הכיסוי אמנם מצל אבל יוצר חממה והטמרטורה בעגלה תגיע לרמות מסכנות חיים אלא אם יש פתח איוורור.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סכנת חיים?

רעות
    02/11/2017

איך זה ייתכן הרי יש פתחים לעגלה מכיון הרגלים...? עגלה זה לא משהו סגור... תוכל להסביר כי זה לא מסתדר לי הגיונית....

ואני רואה הרבה אמהות שמוסיפות לעגלות שלהן כיסוי נוסף בגלל השמש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/11/2017

שלום רעות,

יש מחקר גדול שחשף הBBC באנגליה בנושא. אוכל לשלוח קישור אם תפני אליי דרך דף הפייסבוק שלי בייבי בוס. איני יכול לפרסם כאן קישורים.

בקצרה המחקר בדק בעת השארת העגלה בחוץ בטמפרטורה של 23 מעלות (אם אני זוכר נכון) מה יקרה כאשר היא תוכסה בכיסוי בד, הטמפרטורה טיפסה כבר בחצי שעה הראשונה לרמה בעייתית וכעבור שעתיים לרמה מסכנת חיים. המחקר טוען שאם יש רשת איוורור רצינית אז זה די מאזן ופחות מסכן. את רואה הרבה אמהות וזה פשוט לא אומר שזה נכון יש חוסר ידע. כמו כן האמא הממוצעת בישראל לא נשארת בחוץ יותר משעתיים (בטח שבקיץ). כמו כן ישנם כיסויים שיש להם פתח איוורור יחסית גדול.
    ולסיכום: הבעייה העיקרית היא בשלב האמבטיה שאטומה יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה!

רעות
    05/11/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו