כמה שאלות לגבי מושב לרכב

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות לגבי מושב לרכב
    עדי
    01/11/2017

שלום קובי,
    יש לי כמה שאלות לגבי מושב לרכב.
    ילד ראשון בן 10 חודשים ואנחנו כרגע משתמשים בסלקל של פג פרגו
    אשר נרכש בסוף 2016 יחד עם טיולון ואמבטיה דגם ספורטיבו.
    רציתי לדעת עד איזה גיל+משקל ניתן להשתמש בסלקל הנ"ל?
    ובאותו נושא לגבי כיסא בטיחות האם זה מוצר שהוא הכרחי?
    שואלת כי כשהעליתי את הנושא עם "דורות קודמים"
    לא הכירו ואמרו שפעם לא השתמשו בכיסאות כאלה אלא רק בסלקל ולאחר מכן ישר עברו לבוסטר.
    במידה וזה מוצר שהוא הכרחי.. על איזה דגם של כיסא היית ממליץ? האם הכיסאות האלה הם מגיל לידה ועד איזה משקל וגיל מתאימים? כאשר עוברים לכיסא בטיחות זה נועד לנסיעה עם הפנים קדימה?
    אני עם 0 הבנה בנושא אז אשמח לעזרה.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות לגבי מושב לרכב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    01/11/2017

שלום עדי,

הסל קל מיועד עד משקל 13 ק"ג או עד למצב שבו ראש התינוק מתחיל לבלוט מעבר לסל קל גם ב- 2 ס"מ זה ברמה מסכנת.

לגבי כיסא הכרחי, יותר הכרחי מסל קל! אם כבר מאז ומתמיד היו כסאות בטיחות והמוצר סל קל הוצג לעולם רק בשנות ה- 80 כסוג של מוצר ייעודי לתינוק בן יומו. כמו כן ההבנה של החשיבות לחגירה כנגד הכיוון הובילה למוצר כזה. כיום כשההבנה רק התגברה יצרני הכיסאות יצרו כיסאות שהם נגד הכיוון גם מגיל לידה ולכן היום רוב הכסאות מתאימים מלידה אם כי עדיין סל קל נח יותר לתינוק לדעתי.
    ההמלצה שלי היא לרכוש כסא בטיחות נקסטפיט של צ'יקו כי הטוב ביותר לדעתי. כמו כן הרבה יותר בטוח להיות בו מאשר בבוסטר כל עוד ניתן למשוך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה. מוסיפה בנושא

עדי
    01/11/2017

אז אם הבנתי נכון המושב חייב להיות במושבים האחוריים? כי אם הוא נגד התנועה לא הגיוני לי שהוא יכול להסתדר מקדימה במושב ליד הנהג, אני טועה?
    ומוסיפה עוד שאלה עד איזה גיל / משקל מתאימים המושבי בטיחות?
    תודה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/11/2017

שלום עדי,

ניתן לחגור מקדימה מכיוון שמקדימה מותר וניתן לחגור כנגד הכיוון, יחד עם זאת זה לא מומלץ! סטטיסטית המקום המסוכן ברכב הוא צד הנוסע שליד הנהג. המקומות הבטוחים ביותר הם מאחור בדגש על החלק האמצעי הוא הצד שמאחורי הנהג. מושב מתקדם כמו הנקסטפיט שהצעתי מתאים עד למשקל של 29 ק"ג שזה גיל 6 שנים בממוצע.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו