מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות לגבי בוגבו דונקי לתאומיםאני03/11/2017
היי קובי!
תאומים ולא אחים צמודים. בהמלצתך ראינו את בייבי-מונסטר. אכן נוחה. לידה הייתה הבוגבו דונקי. אנחנו רגילים לבוגבו בי כך שבוגבו קורץ. לא שיחקנו איתה יותר מידי, אבל רק לרגע הורדנו אותה מהמדרגת תצוגה וטיפה הלכנו איתה - אין מה להשוות. מרגישה נוחה בטירוף.
מישהי מוכרת את העגלה ב 4000 שח, יד שנייה, שתי אמבטיות ושני טיולונים. אמרה שהשלדה חדשה - הוחלפה בחודש האחרון. מבחינתי זו נשמעת מציאה.
מה דעתך?
כי אם המחיר לא גבוה... אז...?
נכון שהיא יותר כבדה אבל ממש נוחה. מניסיון עם הגדולים - נדיר שאני מעלה עגלה הביתה. וגם - מתכננים לעבור לרכב 6-8 מקומות, כך שאני לא מאמינה שתהיה בעיה בבגאז'.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד דבר
אני03/11/2017הטיולון - אני לא מתלהבת מהמנח הזה בכלל. אבל השאלה אם זה שווה את זה בשביל העגלה הזו.
וגם - אתה יודע מה ההבדלים בין הדונקי הזו לדונקי 2 שיוצאת בקרוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר03/11/2017שלום,
אכן לבוגבו יש יתרון ביכולת הניוד ואין בכך ספק. כמו כן אני רואה יתרון חשוב בעובדה שיש לה טיולון דו כיווני.
החסרונות הם משקל כבד ומול המנוסטר הבעיה והחיסרון הגדול הוא רוחב השלדה שלא יאפשר מעבר נח במקומות צרים אם בכלל. יש לקחת זאת בחשבון. מעליות, מדרכות צרות, רכבים שהחליטו שהמדרכה שייכת להם, בתי קפה ועוד.
לגבי הרכב דווקא ברכבי 6-8 מקומות תא המטען מאוד מאוד קטן אם כל המושבים פתוחים ויש לקחת זאת בחשבון. אם תלכו על הדונקי לפני קניית הרכב זה לפחות יתן לכם את האופציה לבדוק ברכב טרם קניית הרכב.
לגבי דונקי 2, אין יותר מדי הבדלים כך שלא הייתי מחכה ובטח שלא משלם את פער המחיר. נעשו שינויים קוסמטיים את יכולה להיכנס לבלוג שלי: בייבי בוס 101 ולקרוא על השינויים.
שורה תחתונה שימי לב ליתרונות שרשמתי ולחסרונות כי בשני המקרים היתרונות גדולים וכך החסרונות וצריך לראות אם זה מסתדר לכם.
דונקי ב- 4000 ש"ח זו אכן מציאה (פחות מחצי מחיר). אם הולכים על אופציה זו ממליץ לפנות לחברת הגלגל שמתמחה בחידוש עגלות יד שנייה והם יחדשו לך אותה לרמה של כאילו יצאה מהאריזה ומעבר לכך יעבירו בדיקה מקיפה שאין תקלה או פגם. לדעתי חשוב מאוד לעשות זאת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, וגם
אני03/11/2017קודם כל תודה כמובן!
אני מניחה שאני בעיקר אשתמש בעגלה לטיולי קניון וגינה - חל"ד. אני לא רואה את עצמי ברגע שאני חוזרת לעבודה מטיילת יותר מידי - יש עוד שני ילדים בבית...
למעון אני מניחה... אני פשוט רואה תאומים אצלנו במעון. ההורים שלהם כל בוקר פותחים את העגלה, מושיבים את הילדים, חוגרים, נכנסים עד לכיתה עד העגלה, מורידים אותם - וככה בחזור. לי אישית זה נראה כאב ראש. ובתור מי שמכורה לבייבי-ביורן, ברור לי שאחד במנשא והשני בעגלת יחיד או בידיים. ואם אי פעם נסתובב כולנו ביחד, אני מאמינה שנקח 2 עגלות יחיד או שני מנשאים, או עגלה ומנשא.
או שאני לגמרי במסע שכנוע עצמי כי התאהבתי בבי3 שלנו...
מה דעתך?
נכנסת לבלוג שלך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר04/11/2017שלום,
חשוב להבין ואני בטוח שהבנת שהדונקי רחוקה שנות אור מהבי.
פרקטיות זה לא הצד החזק שלה ואכן מאוד קל להתמודד עם מנשא/ים וזה מקל משמעותית. מניסיון אישי (הפרש בין אחים) המנשא היה מושיע.
אני ממליץ להתנסות עם הדונקי בנושא הניוד, קיפול, תפעול ובדיקה פיזית ברכב (כמובן אם ניתן). אם את מרגישה שאת בנויה לה אז כפי שציינתי המחיר מפתה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)