התלבטות לגבי סלקל/כיסא בטיחות ועגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי סלקל/כיסא בטיחות ועגלות
    מיקה
    04/11/2017

שלום,
    אני בהתלבטות קשה מאוד לגבי סלקל או כיסא בטיחות. אני אמורה ללדת בע"ה אי"ה בסוף דצמבר ואני חושבת על זה שלא אצא ככ הרבה עם הילד פרט לעניינים חשובים..הבעיה שבזמן שכן אצא איתו יהיה גשם ורוחות אני מאמינה ולא בא לי להעביר אותו מכיסא בטיחות לידיים או לעגלה בזמנים כאלה שלא יתקרר.
    העניין שסלקל עם מתאם איזופיקס וכיסא בטיחות עולים אותו הדבר..האם שווה להשקיע בסלקל במצב כזה?
    כמו כן מתלבטת לגבי עגלות, אני מחפשת עגלות במחירים סבירים כולל אמבטיה (עד 3000 שח), אני לא אוהבת גלגלים גדולים וכן מחפשת משהו יציב וטוב שמתקפל בקלות ולא תופס מקום רב ברכב.
    תודה מראש על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    05/11/2017

שלום מיקה,

בהחלט יש יתרון עצום לסל קל בעיקר בחורף, שיש גשם וחייבים להוציא את התינוק מהר אין כמו לחבר סל קל לעגלה. לדעתי גם הזווית שלו עדיפה מכסא והחיסרון הוא המחיר הכפול.

לגבי עגלה, לדעתי מאמאס אנד פאפאס סולה די תענה לדרישות של מחיר סביר, גלגלים סבירים בגודלם והיא יציבה. הקיפול סביר בגודלו, יש קטנות ממנה אך זה כבר להתפשר גם על נוחות התינוק שאני פחות ממליץ ובעיקר בחורף.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו