סייבקס מיוס כן או לא

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סייבקס מיוס כן או לא
    שני
    04/11/2017

היי
    אני עתידה תלדת בע"ה בפברואר
    ונורא התלהבתי מהמיוס
    אבל למען האמת קצת מוטרדת מהרשת בגב וברגליים
    על איזה עגלה היית ממליץ שדומה למיוס בנוחות של ההורים אך גם בנוחות ובבטיחות של התינוק? אציין שאת הבי לא אהבתי
    אני גבוה ומרגיש שהיא נמוכה לי
    חשוב לי הקיפול ושתיכנס בתא מטען קטן
    שתהיה קלה
    אבל שעדיין תהיה נוחה לתינוק
    אשמח לקבל המלצה האם בכל זא כדאי ללכת על המיס..

שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סייבקס מיוס כן או לא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    05/11/2017

שלום שני,

אני פחות אוהב את המיוס בדיוק בשל העובדה של הרשת. מעבר לכך שהתמיכה רכה יותר שלדעתי זה פחות טוב גם במזג האויר קר יש לזה השלכות. כמו כן רשת סובלת מבלאי גבוהה.
    אין יותר מדי אופציות דומות בשוק. יש את הבי שציינת, ארמדילו פליפXT2 או איזי בייבי איגל שעליה אני פחות ממליץ. לכן זה משאיר אותך אם האפשרות לבדוק את הפליפ אם היא תתאים לך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה- דגם סולה

שני
    06/11/2017

אהבתי רת הנראות של דגם סולה יותר מהפיליפ
    מה ההבדל בניהם? היית ממליץ עליה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והייתי שמחה לדעת גם לגבי האוקרו

שני
    06/11/2017

איזה דגם היית בוחר משלושתם?
    ומה ההבדלים העיקריים בניהם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/11/2017

שלום שני,

לעיתים עדיף לרכוש מה שנכון ולא מה שיפה.

1. הפליפ דומה מאוד למיוס ביתרונות, קיפול קל ביד אחת, קומפקטי, משקל יחסית קל.
    2. האוקרו מיותרת כי היא סופר כבדה ללא הצדקה, את מקבלת טיולון ואמבטיה זהים לפליפ ועוד 3 וחצי קילו בערך תוספת בגלל שלדה מעוצבת! אמורה לשמש כעגלת שטח אבל כמה באמת הורים מטיילים בשטח וגם לזה יש עגלות יעודיות טובות בהרבה.
    3. סולה, נוחה יותר לניוד מהפליפ, הטיולון טיפה רחב יותר אך קצר יותר. המשקל די זהה אבל הקיפול גדול ב- 30%, כמו כן בפליפ לאחר הקיפול בד הטיולון מכונס כלפי פנים מה ששומר עליו נקי וסטרילי יותר. אני ממליץ לעשות ניסיון ולשים בעגלה 9 ק"ג ולטייל איתה בחנות, לעלות ולרדת מדרכה, לנסות לתפעל לבד, לקפל לבד ולבדוק באותו ואם את רואה שנח לך ואת מסתדרת אז אין בעייה ללכת על הסולה כי בסך הכל היא נותנת תמורה טובה למחירה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרת לי מאוד. שאלה אחרונה

שני
    06/11/2017

האם האמבטיה של הפיליפ דומה לגודל של הבי או המיוס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/11/2017

שלום שני,

אכן דומה במימדים לבי ולמיוס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו