התלבטות עגלה לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות עגלה לילד ראשון
    מיטל
    05/11/2017

היי קובי! איזה פורום מבורך ולא מובן מאליו בכלל!
    אני מתלבטת בין 2 עגלות - מאמס אנד פאפס דגם סולה לבין בוגבו בי 5
    אני נמוכה וקטנה אז חשוב לי שהעגלה לא תהיה מסורבלת וזו לידה ראשונה אז אני מחפשת משהו שישמש אותי להרבה זמן
    ההבדל בינהן הוא כ 2000 ש"ח
    קיבלתי על שתיהן הרבה המלצות אבל הבנתי שבמאמס אנד פאפס הילד מרגיש את הדרך יותר ושהבוגבו מעולה והטיולון שלה יכול לשמש לאח"כ בניגוד לעגלות אחרות
    השאלה האם ההבדל בינהן הוא כזה שמצדיק את הפער במחיר
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות עגלה לילד ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    05/11/2017

שלום מיטל,

לא חושב שהפער מוצדק אבל בוגבו זה מותג על והעגלה הנמכרת בישראל, כל עוד משלמים אז המחיר מן הסתם נשאר יקר. יש דברים קטנים שאפשר לציין שמצדיקים את המחיר ובניהם הקפיצים שבהחלט יעשו את הניוד נח לתינוק בעיקר בדרך עירונית. מעבר לעירוניות אני לא כל כך בטוח כי יש גלגלים קטנים. כמו כן בהחלט יש שנשארים להשתמש בטיולון אבל מניסיוני הרוב רוכשים טיולון ולכן אני לא חושב שיש להסתכל על זה כיתרון.
    אפשר לבדוק את הפליפXT2 של מאמאס אנד פאפאס שדי מזכירה את הבי ביתרונות ומחירה בדיוק באמצע.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה רבה!

מיטל
    06/11/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו