תוקף של לקל סייבקס אטון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• תוקף של לקל סייבקס אטון
    מיטל
    08/11/2017

שלום קובי!
    לאחר שהתייעצתי איתך היום עשינו את הקנייה שלנו.
    קודם כל אני רוצה להודות לך על כל ההסברים המפורטים שבזכותם עשינו את הבחירה שלנו.

קנינו סלקל סייבקס אטון q ואיזופיקס של חברת סייבקס.
    רציתי לדעת האם יש תוקף שאני צריכה לבדוק על המוצרים? איך הולך כל הסיפור הזה כי לא ממש הבנתי... וכן איפה רשום התוקף הזה על המוצרים?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוקף של לקל סייבקס אטון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשך לשאלתי

מיטל
    08/11/2017

המוכר בחנות המליץ לנו לקחת דווקא את הסייבקס 1 ולא את ה q בטענה שרמת הבטיחות הינה זהה המחיר זול יותר והמשקל של ה q כבד יותר.
    משום מה לא התרציתי וסמכתי על המלצותיך כי אני רוצה את המוצר הכי בטיחותי שיש גם אם הוא כבד יותר. רציתי לדעת מה אתה חושב באמת על הכובד של ה q וההבדלים בין שני הדגמים? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    10/11/2017

שלום מיטל,

לגבי תוקף, במוצר אירופאי התוקף הוא 5 שנים מיום השימוש הראשון אלא אם היצרן סימן תאריך ייצור או תאריך תפוגה על המוצר. התאריך אמור להיות מוטבע על המוצר או על ידי מדבקה. היה ויש תאריך אז התוקף הוא 6 שנים מיום הייצור שמוטבע.
    הQ הוא מוצר אירופאי ועד כמה שזכור לי לא מוטבע עליו תוקף ולכן הוא שמיש ל-5 שנים מיום השימוש הראשוני אבל שוב, יש לוודא זאת.

לגבי בטיחות, הQ דורג עם 5 כוכבי בטיחות גם במבחן אמריקאי וגם באירופאי, גם עם בסיס וגם ללא.
    אטון 1 קיבל דירוג של 4 כוכבים גם באירופאי וגם באמריקאי.
    המשקל בעייתי אם רוצים לשאת ביד, היות והיום הסייבקס מתחבר לרוב העגלות אז ההרמה מהרכב לעגלה לוקחת מספר שניות כך שעניין המשקל לא רלוונטי וכמובן שזה מה שמשפר את בטיחות המוצר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו