מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- תוקף של לקל סייבקס אטוןמיטל08/11/2017
שלום קובי!
לאחר שהתייעצתי איתך היום עשינו את הקנייה שלנו.
קודם כל אני רוצה להודות לך על כל ההסברים המפורטים שבזכותם עשינו את הבחירה שלנו.
קנינו סלקל סייבקס אטון q ואיזופיקס של חברת סייבקס.
רציתי לדעת האם יש תוקף שאני צריכה לבדוק על המוצרים? איך הולך כל הסיפור הזה כי לא ממש הבנתי... וכן איפה רשום התוקף הזה על המוצרים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלתי
מיטל08/11/2017המוכר בחנות המליץ לנו לקחת דווקא את הסייבקס 1 ולא את ה q בטענה שרמת הבטיחות הינה זהה המחיר זול יותר והמשקל של ה q כבד יותר.
משום מה לא התרציתי וסמכתי על המלצותיך כי אני רוצה את המוצר הכי בטיחותי שיש גם אם הוא כבד יותר. רציתי לדעת מה אתה חושב באמת על הכובד של ה q וההבדלים בין שני הדגמים? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר10/11/2017שלום מיטל,
לגבי תוקף, במוצר אירופאי התוקף הוא 5 שנים מיום השימוש הראשון אלא אם היצרן סימן תאריך ייצור או תאריך תפוגה על המוצר. התאריך אמור להיות מוטבע על המוצר או על ידי מדבקה. היה ויש תאריך אז התוקף הוא 6 שנים מיום הייצור שמוטבע.
הQ הוא מוצר אירופאי ועד כמה שזכור לי לא מוטבע עליו תוקף ולכן הוא שמיש ל-5 שנים מיום השימוש הראשוני אבל שוב, יש לוודא זאת.
לגבי בטיחות, הQ דורג עם 5 כוכבי בטיחות גם במבחן אמריקאי וגם באירופאי, גם עם בסיס וגם ללא.
אטון 1 קיבל דירוג של 4 כוכבים גם באירופאי וגם באמריקאי.
המשקל בעייתי אם רוצים לשאת ביד, היות והיום הסייבקס מתחבר לרוב העגלות אז ההרמה מהרכב לעגלה לוקחת מספר שניות כך שעניין המשקל לא רלוונטי וכמובן שזה מה שמשפר את בטיחות המוצר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)