סלקל מומלץ מקסי קוזי סייבקס אטון q או משהו אחר שאתה ממליץ

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל מומלץ מקסי קוזי סייבקס אטון q או משהו אחר שאתה ממליץ
    ליה
    09/11/2017

שלום וברכה!
    אנו מתלבטים לגבי סלקל.
    אני יודעת שמקסי קוזי טובים - הבנתי שיש כמה דגמים אשמח לדעת איזה דגם הכי טוב?
    למול הדגם הכי טוב של מקסי קוזי האם עדיף את הסייבקס אטון q ? כמו כן ראיתי שאתה ממליץ על צ׳יקו קייפייט 30.
    מה שחשוב לי זה שהסלקל יהיה הכי בטיחותי שיש, נוח ואיכותי לתינוק. פחות קריטי לי שיתחבר לעגלה.
    בנוסף הבנתי שכל סלקל לא משנה איזה אקנה עדיף וכדאי לקנות עם בסיס של איזופיקס אשר מעלים את רמת הבטיחות, האם אכן זה חל גם על הסלקלים שציינתי?
    אשמח לקבל את עצתך בענין, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    10/11/2017

שלום ליה,

סייבקס Q הוא הסל קל הבטוח ביותר מבית סייבקס
    מקסי קוזי פאבל הוא הבטוח ביותר של מקסי קוזי
    הרמה די זהה ולכן תנסו לראות מה נח לכם מבחינת משקל, חיבור לרכב וכו'. כמו כן אם יש פערי מחיר עדיף ללכת על הזול.

צ'יקו קייפיט בטוח כמוהם רק זול בצורה מטורפת מהם, לדעתי גם נח יותר לתינוק, נוח יותר לתפעול וחגירת התינוק.

הבסיס לרוב לא משפר את הבטיחות, ישנם מקרים שאף מוריד (לא במקרה של שלושת הסל קלים שציינתי). היתרון הגדול שהוא מונע טעויות אנוש בהתקנה, כאשר צריך להתקין סל קל ללא בסיס כל נסיעה מחדש יש סיכוי של עד 70% לעשות זאת בצורה שגויה. כאשר יש בסיס הסיכוי לטעות הוא כמעט אפסי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה קטנה בענין המקסי קוזי

ליה
    14/11/2017

שלום!
    קנינו בסוף את הסלקל של מקסי קוזי פבל פלוס.
    1.רציתי לדעת האם יש הבדל בין הבפל לפבל פלוס או שלמעשה מדובר באותו דגם הבטיחותי ביותר של מקסי קוזי?
    2.בנוסף לא קנינו את הבסיס של האיזופיקס הוא מאוד יקר עולה כמו הסלקל עצמו.
    אני מוכנה לקנות אותו למען הבטיחות, אבל השאלה עד כמה נחוץ?
    בתכנון שלי זה לא להוציא את הסלקל ולהתנייד איתו עם עגלה מאחר וזה לא כזה בריא, בנוסף בהעדפה שלי זה לחגור את התינוק במושב האמצעי מטעמי בטיחות ולמיטב הבנתי לא ניתן לעשות זאת עם איזופיקס(שניתן לשים רק בצדדים).
    האם בשקלול הנסיבות האלה נראה לך שאפשר לוותר על האיזופיקס ופשוט לחגור את הסלקל לרכב באמצעןת החגורות? עד כמה בטוחה החגורה הזאת?
    תודה רבה!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה אחת

ליה
    14/11/2017

שכחתי לשאול עוד משהו.
    רציתי לדעת לכמה כוכבי בטיחות זכה המקסי קוזי פבל לעומת הסייבקס q ? ומה ההבדלים המהותיים בניהם מבחינת יתרונות חסרונות?
    חשוב לי שעשיתי את הבחירה הכי טובה שאפשר עבור התינוק והבטיחות היא לפני הכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/11/2017

שלום ליה,

יש הבדל גדול והפבל פלוס כמובן שעדיף. הוא עומד בתקן החד ISIZE שהפבל הקודם לא. הוא עשוי מחומרים בטיחותיים ואיכותיים יותר.

לגבי בסיס במקרה של הפבל הוא בטוח יותר ללא הבסיס. החיסרון הגדול בשימוש ללא בסיס הוא הסיכוי לטעויות אנוש בהתקנה לא נכונה. כשיש בסיס ואנו מקליקים יש לנו סימון ירוק שמראה שפעלנו נכון ולכן זהו היתרון הגדול של הבסיס. נכון שלא ניתן להתקין בסיס במושב אמצעי (ברוב הרכבים ישנם כאלו שכן). כמובן שאם מתקין מורשה יתקין את הסל קל והוא ישאר ברכב אז פחות יהיה קריטי עניין הטעות בהתקנה כמו גם ללמוד לבד איך להתקין יחד עם מתקין מורשה, לעשות זאת ולתרגל ואני בטוח שמי שמתרגל כמעט ולא טועה. בארה"ב רוב האמהות יודעות להתקין לבד את המושבים!

הQ והפבל פלוס קיבלו דירוג מקסימלי השווה ל- 5 כוכבי בטיחות ללא בסיס. עם בסיס הסייבקס נשאר עם אותו הציון בעוד שהפבל ירד לדירוג שווה ערך של 4 כוכבים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו