מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מבקשת המלצה לעגלה/טיולוןאסנת11/11/2017
מחפשת המלצה לעגלה או טיולון מגיל 0
הדרישות:
צריך לעלות מדרגות בקלות כשהעגלה פונה קדימה.
משקל כמה שיותר קל.
עדיף ידית אחת ולא שתיים
נשכב 180 מעלות, או כמעט.
עדיף שיהיה מגש או לפחות פגוש
וכמובן מחיר
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/11/2017שלום אסנת,
לדעתי סולה 2 כטיולון ללא אמבטיה יכולה לענות די טוב לדרישות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסולה 2
אסנת13/11/2017תודה לתשובתך
הסתכלתי באינטרנט ואני רואה שהמשקל של סולה 2 עם טיולון הוא 10קג, זה ממש כבד בשבילי,
הפרמטרים הכי חשובים בשבילי זה המשקל ועליה במדרגות.
זה בסדר גם אם מגיע רק כמעט חשכיבה מלאה ואוסיף מזרן.
ושאר הדברים שכתבתי הם בגדר רצוי, אבל לא על חשבון משקל ומדרגות.... אז יש לך אפשרות אחרת להציע לי?
היה לי טיולון של איזי בייבי, ממש קטן ולא מפואר, אבל הוא התאים לצרכים האלה. אמנם הייתי צריכה לשים לב לראש של התינוק, כי הוא לא היה מוגן, אבל היה שווה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר13/11/2017שלום אסנת,
אין הרבה טיולונים דו כיווניים ותמיד כולם יגרדו את המשקלים שבין 9 ל 10 ק"ג ולכן רצוי להחליט אם זאת העדפה או שמשקל קל עם טיולון חד כיווני עדיף?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אסנת גונן13/11/2017חד משמעית, עדיף כמה שיותר קל, ופחות משנה הכיוון.
משקל באמת אני יכולה לבדוק באינטרנט, בד"כ כתוב במפרט,
אבל אין לי איך לדעת אתהפרמטר השני ההכרחי שזה עליה במדרגות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר14/11/2017שלום אסנת,
עלייה במדרגות אסורה בכל עגלה! למקרה כזה רצוי שהעגלה תוכל להתקפל ביד אחת ואז תהיה ניתנת לנשיאה ביד אחת כאשר התינוק בידך. לדעתי רק עגלות כמו סיטי מיני, ברייטקס בי אג'ייל וכו' יוכלו להתאים לך ומשקל סביר. גם ג'ואי פקט יכולה להתאים והיא אף קלה יותר אך צרה יותר ולדעתי לא נשכבת נח כמו העגלות שציינתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדרגות
אסנת15/11/2017תודה רבה, אבדוק את העגלות שאמרת
מה הסיבה שלא לעלות במדרגות?
בכל אופן, זה לא משהו מציאותי בשבילי, אני גרה באיזור מלא מדרגות, וברור שעולה עם העגלה במדרגות.... לא סביר על 5 דקות להוציא ולהכניס את התינוק לעגלה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר15/11/2017שלום אסנת,
פשוט איסור של היצרנים ואיסור מאוד הגיוני.
כשיורדים מדרגה את מפעילה לחץ עצום על ידית האחיזה ואילו משקל התינוק יוצר ניגוד עצום וקרו המון מקרים של ידית שנשברה או התנתקה בזמן הירידה, כמו כן זה מוביל לבלאי סופר מהיר או אפשרות של שברים בשלדה בנקודות שונות.
אם הולכים מראש לכיוון של לרדת רצוי שלעגלה יהיו גלגלים גדולים, קפיצים רציניים שיצמצמו את הניקוד והבלאי ורצוי שלא תהיה ידית מתכווננת עם לחצנים בצד אלא ידית טלסקופית או לא מתכווננת בכלל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובות היסודיות
אסנת17/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)