אינגלזינה טרילוגי או בוגבו בי 5

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אינגלזינה טרילוגי או בוגבו בי 5
    מירב
    11/11/2017

אשמח לדעת יתרונות וחסרונות של אינגלזינה לעומת בוגבו...
    מבחינת נוחות, קלות, טיולון, משקל וכו..

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הערה נוספת

מירב
    12/11/2017

ועוד שאלה קטנה-
    ראיתי שב 2016 לא המלצת על האינגלזינה ואילו עכשיו לדגם של 2017 אתה יותר מחמיא מבחינת נוחות קיפול ונוחות אמבטיה וטיולון..

האם באמת הנוחות הרבה יותר משמעותית מהבי 5?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/11/2017

שלום מירב,

הטרילוג'י עברה כמה שינויים ובעיקר בתקופות החורף אני נוטה להמליץ על עגלות מסוגה, זאת בעיקר בשל רוחב האמבטיה וגם הטיולון כדי שלתינוק יהיה נח יותר ופחות צפוף. הבי מאוד מאוד צפופה ולדעתי בעייתית לחורף וזה אומר שבשלב מאוד מקודם לדעתי יהיה צורך לעבור לטיולון. מצד שני הבי קלה יותר, נוחה יותר לניוד וקומפקטית יותר. כמו כן סל החפצים גדול ונגיש יותר.
    אני לא ממליץ לרכוש את האניגלזינה עם הסל קל התואם לעומת זאת רוב הסל קלים שמתאימים לבי מעולים.

ממליץ פשוט להתנסות בכל אחת בניוד עם משקל בתוכן, לעלות ולרדת מדרכה,לנסות לקפל לבד, לתפעל לבד ולבדוק ברכב. כל אלו יובילו לבחירה נכונה וחכמה יותר עבורכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מירב
    13/11/2017

עזרת לי מאוד בהחלטה לרכוש את האינגלזינה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו