מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין כמה דגמי עגלותהילה12/11/2017
היי,
אחרי סיורים באינטרנט/חנויות, אני מגלה דגמים חדשים ופשוט מתבלבלת :-)
אנחנו מחפשים עגלה יציבה ובטיחותית. חשובה הנוחות של התינוק (פרמטרים כמו טיולון מרווח, גגון רחב מספיק, טיולון נשכב לפחות ל160 מעלות, אמבטיה מרווחת וכו') אבל גם נוחות קיפול.. כמובן עדיפות לפרמטרים נוספים כמו, בדים איכותיים, סל אחסון גדול וכו'. אין בעיה של תקציב.
חשבנו על כמה דגמים, נשמח לשמוע את דעתך:
1. ABC DESIGN SALSA 4
2. inglesina QUAD ( או אולי הטרילוג'י?)
3. peg perego book plus (גם פה אם הבנתי נכון יש כמה תתי- דגמים, שאני לא סגורה על מה להתמקד, חלקם נוחים יותר בקיפול שלהם).
4. אמהות אחרות, ממליצות לי לברר על עגלת מוצי. אבל אני לא מצליחה למצוא אף דגם שנראה לי מספק. מה דעתך?
יש לך רעיון לעגלה איכותית נוספת שיכולה להיות רלוונטית?
תודה רבה על הסיוע!!
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/11/2017שלום הילה,
ברור שקשה, אין עגלה מושלמת ובכל עגלה תמצאו חיסרון או באג שאינו תואם את הדרישות שלכם ולכן צריך ללכת על המוצר שיתן את היתרונות החשובים ביותר לכם.
1. סלסה די מעולה, נוחה לניוד, סל ענק ונח, סופר מרווחת, גגונים מעולים (באופן נדיר גם לאמבטיה). אם יש זמן בינואר יכנס דגם 2018 עם קיפול סופר נח ביחס לקיים היום. הבדים כמו כל חברה גרמנית איכותיים ולא מכילים כימיקלים (מעכבי בערה).
2. קוואד דומה לסלסה בנוחות הניוד, הסל טיפה קטן יותר, הטיולון נשכב יותר, הקיפול לדעתי מסורבל יותר (וגם דורש פירוק טיולון טרם הקיפול). הסל קל שמתחבר עליה ועל הטרילוג'י לדעתי פחות מומלץ. הטרילוג'י הרבה יותר נוחה מהשניים האחרות לקיפול, קטנה באופן משמעותי אבל הסל עוד יותר קטן וגם פחות נגיש ולדעתי ביוכלת הניוד הוא בכמה דרגות מתחת.
3. פג בוק קיימת בכמה וריוציות כאשר רק בדגם הפופאפ יש לך אמבטיה שניתנת לקיפול וגם קלה יותר בקילו לעומת שאר הדגמים ולכן ממליץ להתמקד בה. ממליץ גם לשדרג לשלדת S שעדיין לא תגיע לרמה של הסלסה או הקוואד אבל עדייין תהיה יכולת ניוד טובה, הסל נח, התפעול קצת קשה והקיפול מאוד קל ויחסית סביר בגודל. גם בפג וגם באינגלזינה אני ממליץ מראש לרכוש מזרן נוסף לאמבטיה וגם לטיולון.
4. לא ממליץ על מוצי, כבדה בלי הרבה סיבות כי היא גם יחסית צרה כך שמפסידים משני הכיוונים.
אפשר לבדוק את עגלות הרטן שלדעתי הכי נוחות לניוד והכי נוחות, מרופדות ומרווחות לתינוק אך הן יחסית כבדות ומסורבלות לתפעול וקיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
הילה19/11/2017היי, תודה רבה על המענה המפורט!!!
שאלה קטנה, מה דעתך על ה oyster 2? האם היא שווה בדיקה?
בנוסף, נניח שהייתי צריכה לתעדף את העגלות לעיל מבחינת איכותן.. איך לסדר את זה? ואיפה נכנסת הOyster?
(שאלה לא קשורה, נתקלתי לאחרונה בדגם הCRUZ של UPPAbaby. לא ראיתי את זה בארץ. לא מייבאים אותה? ואם כן, האם היא רלוונטית?)
שוב תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר19/11/2017שלום הילה,
האויסטר 2 דומה לפג, סלסה או קוואד בניוד פחות עדיפה על הסלסה או הקוואד אבל עדיפה על הפג. היא גדולה משמעותית משלושתן בקיפול (לא נכנסת בכל רכב ולכן רצוי לבדוק זאת טרם הרכישה אלא אם מפרידים את הטיולון טרם הקיפול), בקוואד יש צורך לפרק את הטיולון טרם הקיפול כך שבנושא זה לסלסה והפג יתרון עצום מבין ה-4. לאור אלו תלוי הדרישות מהחשוב לפחות חשוב כי בנוחות לתינוק היא טובה, בנוחות ניוד היא סבירה אבל בקיפול לוקה בחסר.
לגבי קרוז אני פחות ממליץ, יש יבואן בארץ שלדעתי לא מביא אותה. הגללגים קטנים ולכן הניוד סביר ולא מעבר, יחסית נמוכה ואני פחות אוהב את הבדים של היצרן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)