פג פרגו הבדל בין בוק פלוס פופאפ עלית לבין בוק פלוס עלית

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• פג פרגו הבדל בין בוק פלוס פופאפ עלית לבין בוק פלוס עלית
    נועה
    14/11/2017

היי קובי ותודה רבה על הפורום המעניין והמועיל שלכם. כמעט ואין פלטפורמה שניתן לשאול שאלות וזה נהדר

שאלה קטנה
    אני מאוד רוצה לרכוש את עגלת פג פרגו 2018. אני רואה שיש שני דגמים כמעט זהים רק שדגם הפופ אפ עלית מתקפל עם העגלה ודגם הבוק פלוס לא. ישנם הבדלים נוספים? איזה דגם יותר מומלץ? כמובן שמשדרגת לשלדת S51 ומוסיפה מזרון גם לאמבטיה וגם לטיולון כפי שרשמת פה.
    תודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    14/11/2017

שלום נועה,

הכל זהה בדגמים למעט האמבטיה אשר בפופאפ משקלה קל יותר בקילו, ניתן לקפלה לאחסון בגמר שימוש וגם לקפלה יחד עם השלדה (לא רואה הורים שבאמת יעשו זאת, יותר קל ומהיר ופרק מהשלדה טרם הקיפול וגם הרבה יותר נח). לעיתים יש הבדל קל בבדים אך זה לא רלוונטי כאשר רוכשים את המזרנים.
    אם המחיר זהה הייתי ממליץ על הפופאפ כי לאחסן אחרי גיל חצי שנה אמבטיה קשיחה שתופסת לא מעט מקום זה יכול לבאס. אם יש פער מחיר רציני אז ללכת על העלית מכיוון שהכל זהה פרט לאמבטיה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו