התלבטות בין ארמדילו xt2, אויסטר ואינגלזינה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין ארמדילו xt2, אויסטר ואינגלזינה
    הילה
    14/11/2017

שלום,

מתלבטת בין 3 העגלות הנ"ל, חשוב לי שתהיה לא כבדה ושיהיה נוח לניוד+קיפול ונוח לתינוק

אודה לעזרתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    14/11/2017

שלום הילה,

הן די שונות אחת מהשניה.
    לדעתי האויסטר תהיה הכי נוחה בניוד והכי נוחה לתינוק.
    מצד שני היא הכי כבדה והכי מסורבלת וגדולה בקיפול.
    הפליפ הכי קלה וקומפקטית אבל גם הכי נמוכה והכי צרה והכי פחות נוחה לתינוק.
    הטרילוג'י מרווחת, נוחה לקיפול ודי קומפקטית משקלה סביר על גבול הקל אבל היא פחות נוחה לניוד לדעתי. כמו כן הסל קל שמתחבר עליה לדעתי פחות מומלץ. לדעתי היא די נותנת מענה לרוב הדרישות שלך ולכן מבין ה- 3 הייתי ממליץ ללכת לכיוונה אבל לא לפני שעושים בדיקה.
    ממליץ לשים משקל של 9 ק"ג בכל אחת מהעגלות, להתנייד איתן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה, לנסות לתפעל לבד, לקפל לבד יחד עם טיולון ולבדוק ברכב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

הילה
    15/11/2017

אני קצת פחות אוהבת את העיצוב של הטרילוג׳י..
    מה ההבדל בגודל האמבטיות והטיולון בין הפליפ והטרילוג׳י?
    האם משמעותי?
    כמו כן, מבחינה בטיחותית האם שתיהן בטוחות באותה מידה?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/11/2017

שלום הילה,

לדעתי הבטיחות זהה כי הן עובורות את אותם מבחנים.
    לגבי הבדלי הגודל הם משמעותיים בעיקר ללידות חורף.
    אכן הטרילוג'י קצת עשתה את שלה מבחינה עיצובות אבל האיטלקיים נאמנים לעבר והרטרו וטוענים שמה שהיה טוב בעבר טוב גם היום מכיוון שלדעתם לא מדובר בפריט אופנה אלא בפריט לאורח חיים. אני חייב לומר שאני מסכים עם הדרך הזו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר

הילה
    15/11/2017

לא הבנתי את כוונתך לגבי זה שהבדלי הגודל משמעותיים בעיקר ללידות חורף, תוכל להסביר? (אני הולכת ללדת בחורף)

כמו כן האם התכוונת שגם האמבטיה וגם הטיולון של הטרילוג׳י גדולים יותר משל הפליפ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/11/2017

שלום הילה,

בדיוק זו כוונתי להבדלי הגודל. האמבטיה והטיולון של הטרילוג'י גדולים ומרווחים יותר באופן משמעותי ולדעתי יש לזה חשיבות כפולה בלידות חורף.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירה בין האויסטר לארמדילו פליפ

הילה
    24/11/2017

טרילוג׳י ירדה מהפרק מהבחינתי אז בין האויסטר לארמדילו פליפ, מבחינת גודל האמבטיה, נוחות נסיעה ונוחות התינוק (לידת חורף) כדאי יותר את האויסטר נכון?
    היתרון של הארמדילו בין שתיהן הוא רק בקיפול שלה?
    תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/11/2017

שלום הילה,

מבחינת גודל האמבטיה, נוחות נסיעה ונוחות התינוק (לידת חורף) כדאי יותר את האויסטר נכון? נכון מאוד!
    היתרון של הארמדילו בין שתיהן הוא רק בקיפול שלה?
    אכן, היא הרבה יותר קומפקטית (כמעט חצי מהגודל), כמו כן גם יותר קלה ועם גגון טיולון מוצלח יותר. מבחינת ניוד יש יתרון קל לאויסטר ולא משעמותי כלכך אך בנוחות והמרווח לתינוק אכן יש יתרון משמעותי לאויסטר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו