מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון נוח וקל וכיסא בטיחותורד14/11/2017
היי,
אשמח להמלצה לטיולון המיועד לגיל שנה פלוס.
שיהיה נוח ובטיחותי לילד לא חובה שכיבה 180 ועם זאת שיסגר בקלות ולא יתפוס הרבה מקום (עדיפות ביד אחת). עד 1000 שח
ןהמלצה נוספת לכיסא בטיחות מעל 10 קילו.
קצת הולכת לאיבוד בין כל המבחר..
תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר15/11/2017שלום ורד,
לגבי טיולון ממליץ או על לייטוואי 2 או על מקסי 2 של איזי בייבי. מדובר בסגנונות שונים והמקסי טיפה חורג מה- 1000 אבל לא בהרבה.
לגבי כיסא לדעתי אסור להתפשר ואני ממליץ על צ'יקו נקסטפיט.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון נוח וקל וכיסא בטיחות
ורד16/11/2017תודה על התשובה!
מה דעתך על הbibam?
אני לקראת לידה ויש לנו עגלה לקטנציק ובגדול אני מחפשת טיולון לבת שלי בת 1.5.
הבנתי שהעגלה הזאת מתאימה גם לגיל לידה כך שלפעמים אני יכולה להשתמש בה עבור שניהם..
החסרון לדעתי שאין אפשרות לבדוק אותה בחנויות.
קראתי המון המלצות ואשמח לדעתך בנושא.
ושוב מחפשת עגלה נוחה,קלה, קטנה (אבל לא מדי) ושנסגרת בקלות.
תודה!!
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר16/11/2017שלום ורד,
ממליץ שלא להסתמך על המלצות באתרים ובטח שלא באתר היצרן/יבואן עצמו! לדעתי הן עלולות להיות מזויפות ולכן ממליץ בנוגע להמלצות להסתמך רק על הורים עם המוצר עצמו ברחוב.
אני בהחלט לא בעד לרכוש מוצר כמו עגלה מבלי לבחון אותו ומבלי לדעת היכן אקבל שירות לגביו כאשר המטרה לקבל שירות בחנות הקרובה לביתי.
יש המון עגלות בחנויות בסגנון ובאזור טווח המחיר ולרוב של מותגים ידועים יותר.
לדעתי טיולונים כמו לייטוואי 2 יעשו את העבודה יותר טוב ואם מחפשים ידית שלמה מינמו של צ'יקו או מקסי של איזי בייבי עדיפים לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)