מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה ילד ראשון- איזו עגלה תתאים לנו?ספיר כהן14/11/2017
היי,
מתלבטת לגבי עגלה- אני מחפשת עגלה שתתאים גם להורים גבוהים וגם ליותר נמוכים. חשובה לי הבטיחות הנוחות של התינוק אבל גם תפעול קל שעל העגלה בייחוד כי לרוב אני אהיה איתו.
אנחנו גרים בדירת קומות, יש מעלית
הרכב שלנו לא גדול ולכן גם זה שיקול בייחוד כי אנחנו נוהגים לנסוע די הרבה.
אציין כי גם המחיר הוא פרמטר שיכול להכריע עבורנו.
מצפים ומקווים שזו תהיה עגלה שהיא לא חד פעמית ותלווה אותנו גם בלידות הבאות. חומרים כמה שיותר איכותיים ושיכולה לתת מענה לאורך זמן.
שמעתי על מאמס ופאפס, על הבייבי ג'וגר ועל סייבקס. הם היו רוב החברות שראיתי שחוזרות על עצמן ומקבלות יחסית ביקורת חיוביות.
ברור לי שאין עגלה שעונה במאה אחוז על כל הצרכים אבל מחפשת את זו שנותנת את רוב המענה
בנוסף האם יש חנויות מומלצות לקניית העגלה באזור המרכז או הצפון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר15/11/2017שלום ספיר,
לגבי עגלות לדעתי מאמאס אנד פאפאס סולה יכולה לתת מענה טוב במחיר סביר. מדובר בעגלה טיפה נמוכה עם אמבטיה צרה ויכולת ניוד סבירה ולא מעבר.
אם טיפה עולים בתקציב סלסה של איי.בי.סי דיזיין תתאים כי יש לה ידית טלסקופית והיא מתאימה מאוד לגבוהים אבל גם לאלו שפחות. מרווחת מאוד, נוחה מאוד לניוד, בטוחה ובעלת מחיר יחסית סביר.
אפשר גם לבדוק את הבוק פלוס של פג, גובה סביר, מרווחת מאוד, יכולת הניוד סבירה אבל בקיפול מאוד נוחה.
על בייבי ג'וגר אני פחות ממליץ כי הטיולון חד כיווני וסייבקס יש מספר דגמים כאשר פריאם נחשבת טובה אבל כבדה מאוד ומסורבלת ומיוס שקלה ופרקטית לדעתי פחות נוחה לתינוק ולניוד.
לגבי חנויות בצפון תלוי באיזה חלק וכנ"ל במרכז.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)