עגלה ילד ראשון- איזו עגלה תתאים לנו?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה ילד ראשון- איזו עגלה תתאים לנו?
    ספיר כהן
    14/11/2017

היי,
    מתלבטת לגבי עגלה- אני מחפשת עגלה שתתאים גם להורים גבוהים וגם ליותר נמוכים. חשובה לי הבטיחות הנוחות של התינוק אבל גם תפעול קל שעל העגלה בייחוד כי לרוב אני אהיה איתו.
    אנחנו גרים בדירת קומות, יש מעלית
    הרכב שלנו לא גדול ולכן גם זה שיקול בייחוד כי אנחנו נוהגים לנסוע די הרבה.
    אציין כי גם המחיר הוא פרמטר שיכול להכריע עבורנו.
    מצפים ומקווים שזו תהיה עגלה שהיא לא חד פעמית ותלווה אותנו גם בלידות הבאות. חומרים כמה שיותר איכותיים ושיכולה לתת מענה לאורך זמן.
    שמעתי על מאמס ופאפס, על הבייבי ג'וגר ועל סייבקס. הם היו רוב החברות שראיתי שחוזרות על עצמן ומקבלות יחסית ביקורת חיוביות.
    ברור לי שאין עגלה שעונה במאה אחוז על כל הצרכים אבל מחפשת את זו שנותנת את רוב המענה

בנוסף האם יש חנויות מומלצות לקניית העגלה באזור המרכז או הצפון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/11/2017

שלום ספיר,

לגבי עגלות לדעתי מאמאס אנד פאפאס סולה יכולה לתת מענה טוב במחיר סביר. מדובר בעגלה טיפה נמוכה עם אמבטיה צרה ויכולת ניוד סבירה ולא מעבר.
    אם טיפה עולים בתקציב סלסה של איי.בי.סי דיזיין תתאים כי יש לה ידית טלסקופית והיא מתאימה מאוד לגבוהים אבל גם לאלו שפחות. מרווחת מאוד, נוחה מאוד לניוד, בטוחה ובעלת מחיר יחסית סביר.
    אפשר גם לבדוק את הבוק פלוס של פג, גובה סביר, מרווחת מאוד, יכולת הניוד סבירה אבל בקיפול מאוד נוחה.
    על בייבי ג'וגר אני פחות ממליץ כי הטיולון חד כיווני וסייבקס יש מספר דגמים כאשר פריאם נחשבת טובה אבל כבדה מאוד ומסורבלת ומיוס שקלה ופרקטית לדעתי פחות נוחה לתינוק ולניוד.

לגבי חנויות בצפון תלוי באיזה חלק וכנ"ל במרכז.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו