כיסא בטיחות מומלץ במחיר סביר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות מומלץ במחיר סביר
    עדן
    15/11/2017

היי קובי, ראיתי שאתה ממליץ על כיסא בטיחות צ'יקו
    ביררתי עליו קצת ובאמת הבנתי שהוא מעולה.. אך מאוד מאוד יקר.
    אני אשמח אם תוכל להמליץ על עוד כיסאות נוספים שעדיין יהיו איכותיים, נוחים וברמה טובה לילד אך קצת פחות יקרים.
    ובנוסף לאחר שתמליץ עליהם אשמח אם תוכל להסביר מעט מה ההבדלים בינם לבין הצ'יקו כך נדע לעשות את ההשוואה ונוכל להחליט.
    ועוד שאלה באיזה גיל+משקל תמליץ להעביר ילד מסלקל לכיסא הבטיחות? ( פחות שואלת מהן ההוראות אלא מה אתה היית ממליץ מבחינת נוחות )

תודה רבה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/11/2017

שלום עדן,

טריומף של אוונפלו זול בהרבה וקיבל דירוג די דומה לנקסטפיט ולכן עליו אני ממליץ כאופציה ב'.
    ההבדלים העיקיים הם שהצ'יקו לדעתי נח יותר לתינוק בעיקר כנגד הכיוון, מרופד יותר, נח יותר לתפעול והתקנה ועדיין דורג במקום הגבוהה ביותר.
    לגבי מעבר אין גיל נכון ואפשרי היום גם מגיל לידה. לדוגמא בצ'יקו אין בעיה לעבור בכל גיל בזכות שכיבה די זהה לסל קל ולכן גם אם מרגישים שלא נח בסל קל בגיל 3-4 חודשים אין בעיה לעבור לצ'יקו בעוד שלאוונפלו לא הייתי ממליץ לעובר לפני שהתינוק יושב יציב ולדעתי זה באזור גיל 8 חודשים.
    שווה לבדוק מבצעים בימי בלאק פרידיי לגבי כל הכיסאות כולל הצ'יקו. מדובר בהשקעה לשנים רבות ולכן לדעתי שווה להשקיע את המאמץ הכלכלי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו