הפקט - האם בעייתי ממש?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הפקט - האם בעייתי ממש?
    טלי
    16/11/2017

באסה..סגרנו אמש על הפקט.מה המינוסים שלו? לרוץ להחליף לאויסטר? המשקל היה משמעותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפקט - האם בעייתי ממש?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    16/11/2017

שלום טלי,

לדעתי הטיולון לא נח לתינוקות לפני גיל חצי שנה (לדעתי לתינוקות מסויימים גם לא לפני 7 חודשים), היה והאמבטיה לא תהיה נוחה או צפופה (ובלידות חורף זה קורה לא מעט) אני חושב שיהיה בעייתי ולא נח לתינוק לעבור לטיולון. כמו כן היא מאוד חדשה ואני לא יודע לומר עד כמה היא טובה או לא.

הטיולון של הזירו לדעתי טובה יותר, מרווח יותר, שוכב טוב יותר ובעל הצללה טובה יותר. כן הייתי ממליץ לחשוב עליה יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קובי!

טלי
    18/11/2017

חבל שאיאפשר לעשות "mix&match" ולבחור אמבטיה של אויסטר, טיולון של יויו וסלקל של סייבקס :)

אגב, הסלקל של הפקט בסדר לפחות? כוכבי בטיחות וכו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/11/2017

שלום טלי,

אם מדובר בג'ואי GEMM ISIZE אז אכן מדובר בסל קל מומלץ שקיבל 5 כוכבי בטיחות. כמו כן חשוב לציין שניתן לחבר עליה גם סל קלים של סייבקס או מקסי קוזי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו