ארמדילו xt2 עזרה בבקשה דחוף

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ארמדילו xt2 עזרה בבקשה דחוף
    מיכל
    16/11/2017

שלום
    אתמול רכשתי את העגלה מאמאס אנד פאפאס ארמדילו xt2 ואני קצת מתחרטת , מה שכן יש לי אפשרות להחזיר אותה אני כבר 3 חודשים מחפשת עגלה ולא מוצאת..
    הריפוד בטיולון מאוד ספוגי מה שלא ראיתי בשום עגלה ואני לא יודעת אם זה כלכך טוב ונוח לתינוק
    הכי חשוב לי בטיחות לתינוק בולם זעזעועים טוב לראש שלו וריפוד תקני ובריא לגוף שלו
    בבקשה עזרה!!תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    16/11/2017

שלום מיכל,

מבחינת בטיחות ותקנים אפשר להיות רגועים.

לדעתי רוב ההורים יעדיפו מושב מרופד וספוגי אך תלוי מה כוונתך. חשוב לציין שמומלץ לכל טיולון להוסיף מזרן לעגלה ואני ממליץ על קומפי קוש שהוא לבד משדרג את הנוחות בהרבה וגם משפר את האורטופדיות.
    לגבי בולמי זעזועים בעגלה זו הם יחסית סבירים ולא מעבר אבל זו עגלה עירונית בעיקר ולכן לצורך הזה הם בהחלט מספיקים וגם טיפונת מעבר (פארקים וכו').

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה האם כדאי לי

מיכל
    17/11/2017

האם כדאי לי להחליף לעגלת סילבר קרוס ? האם היא יותר טובה לתינוק ?אני מדברת על הסוג פיונר או wayfare שהם באותו טווח מחיר של הארמדילו
    מה שכן מפחידים אותי שלא קונים ארמדלו היום בגלל שהדגם xt הקודם קרס.
    מה לעשות? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/11/2017

שלום מיכל,

ממש לא, לדעתי היא פחות טובה.
    המוכרים מאוד נחמדים כאשר הם מנגנים בסיפורים רק בכדי למכור מוצר יותר רווחי גם אם פחות טוב וחבל.
    אין קשר בין הפליפ של היום לקודמת כאשר גם בקודמת התקלה טופלה מראש לפני שנגרם נזק ומן הסתם בדור השני התקלה כלל לא אפשרית כי כל המנגנון שגרם לאפשרות של תקלה שונה לחלוטין.
    המלצתי היא לא להקשיב למוכרנים כי הם בעלי אינטרס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו