המלצה על עגלות משולבות עד 1500 ש"ח

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על עגלות משולבות עד 1500 ש"ח
    ענת
    19/11/2017

שלום רב,
    אני עומדת לקראת לידה ראשונה, אני מחפשת עגלה שתהיה כמובן יציבה ונוחה, כוללת אמבטיה וטיולון, משקל לא הכי מהותי מאחר ואני גרה בקומה 3 ללא מעלית והעגלה תשאר ברכב (תא מטען סביר), זאת גם הסיבה שמפאת הבלאי הצפוי אני לא רוצה להשקיע סכומים גבוהים (עד 1500 ש"ח).
    ראיתי את האינפיניטי , Britax SMILE, וגם את הטוויגי
    מותג לא חשוב לי, מאחר ואני 1.7 מ' רצוי שלא תהיה נמוכה מידי, מאחר ואני עתידה להיות חד הורית אני צריכה שהקיפול יהיה נוח ביד אחת.
    המון תודות על הפורום והמענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    19/11/2017

שלום ענת,

בתקציב שציינת הייתי ממליץ על ג'ואי כרום (נמכרת במבצעי סוף שנה סביב ה- 1500-1600 ש"ח). היא יחסית גבוהה, יכות הניוד טובה, יש מושב דו כיווני והיתרון בקיפול שהבד מכונס כלפי פנים מה שישמור עליו נקי וסטרילי בתא המטען.
    מהעגלות שציינת הברייטקס הכי איכותית.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Joie pact

ענת
    22/11/2017

תודה רבה
    בשעה טובה עשיתי הזמנה לגואי פקט
    הכרום dlx נמכרת במחיר שווה עד סופ״ש במוצצים אבל הגלגלים שלה לא נכנסים לי בתא המטען
    הגואי פקט הרבה יותר קלה, מתקפלת יותר נוח, ונכנסת בקלות בתא המטען וגם המחיר של אמבטיה וטיולון פחות מ 1200₪ עד יום שישי הקרוב

מקווה שעשיתי בחירה טובה

עכשיו נשאר להתלבט לגבי כסא בטיחות:
    הדילמה היא בין הציקו נקסט פיט לבין גרקו אקסטנד טו פיט

ושוב תודה רבה על הסיוע וההמלצות שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/11/2017

שלום ענת,

לגבי עגלה אני מאוד לא ממליץ מכיוון שהטיולון חד כיווני ולדעתי יש לזה חיסרון ענק.
    לגבי כיסא הצ'יקו נקסטפיט עדיף לדעתי בעיקר בגלל הזווית העדיפה שלו כשהוא נגד כיוון הנסיעה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו