מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה על עגלות משולבות עד 1500 ש"חענת19/11/2017
שלום רב,
אני עומדת לקראת לידה ראשונה, אני מחפשת עגלה שתהיה כמובן יציבה ונוחה, כוללת אמבטיה וטיולון, משקל לא הכי מהותי מאחר ואני גרה בקומה 3 ללא מעלית והעגלה תשאר ברכב (תא מטען סביר), זאת גם הסיבה שמפאת הבלאי הצפוי אני לא רוצה להשקיע סכומים גבוהים (עד 1500 ש"ח).
ראיתי את האינפיניטי , Britax SMILE, וגם את הטוויגי
מותג לא חשוב לי, מאחר ואני 1.7 מ' רצוי שלא תהיה נמוכה מידי, מאחר ואני עתידה להיות חד הורית אני צריכה שהקיפול יהיה נוח ביד אחת.
המון תודות על הפורום והמענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר19/11/2017שלום ענת,
בתקציב שציינת הייתי ממליץ על ג'ואי כרום (נמכרת במבצעי סוף שנה סביב ה- 1500-1600 ש"ח). היא יחסית גבוהה, יכות הניוד טובה, יש מושב דו כיווני והיתרון בקיפול שהבד מכונס כלפי פנים מה שישמור עליו נקי וסטרילי בתא המטען.
מהעגלות שציינת הברייטקס הכי איכותית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהJoie pact
ענת22/11/2017תודה רבה
בשעה טובה עשיתי הזמנה לגואי פקט
הכרום dlx נמכרת במחיר שווה עד סופ״ש במוצצים אבל הגלגלים שלה לא נכנסים לי בתא המטען
הגואי פקט הרבה יותר קלה, מתקפלת יותר נוח, ונכנסת בקלות בתא המטען וגם המחיר של אמבטיה וטיולון פחות מ 1200₪ עד יום שישי הקרוב
מקווה שעשיתי בחירה טובה
עכשיו נשאר להתלבט לגבי כסא בטיחות:
הדילמה היא בין הציקו נקסט פיט לבין גרקו אקסטנד טו פיט
ושוב תודה רבה על הסיוע וההמלצות שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר22/11/2017שלום ענת,
לגבי עגלה אני מאוד לא ממליץ מכיוון שהטיולון חד כיווני ולדעתי יש לזה חיסרון ענק.
לגבי כיסא הצ'יקו נקסטפיט עדיף לדעתי בעיקר בגלל הזווית העדיפה שלו כשהוא נגד כיוון הנסיעה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)