מתלבטים בין האוייסטר זירו לסייבקס מיוס למאמאס אנד פאפאס דגם ארמדילו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטים בין האוייסטר זירו לסייבקס מיוס למאמאס אנד פאפאס דגם ארמדילו
    אור
    21/11/2017

אני לא גבוהה אפילו נמוכה, חשוב לי כמה פרמטרים שיהיו בעגלה והם משקל נמוך של העגלה , קלות בקיפול ושלא יהיה קיפול מסורבל , והסל מתחת לעגלה שיהיה יחסית עמוק וגדול...חשוב לי שכיבה מלאה ושהאמבטיה תהיה יחסית רחבה וקצת ארוכה בקיצור מרווחת לתינוקת...עם זאת חשוב לי מאוד שהעגלה תהיה יציבה וחזקה .

מה מבין שלושת העגלות יכול הכי לענות לי על הדרישות? האוייסטר , הארמדילו או הסייבקס מיוס ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    21/11/2017

שלום אור,

האוייסטר הכי רחבה, ארוכה, מרופדת ונוחה לתינוק אבל מצד שני הכי לא נוחה לקיפול (בטח שלא ביד אחת), הכי גדולה בקיפול והכי כבדה.

המיוס והפליפ מאוד דומות, לא הכי מרווחות אבל קלות, קלות לקיפול וקומפקטיות ובניהן אני פשוט ממליץ לבדוק פיזית בחנות.
    לשים משקל של 9 ק"ג בתוכן ולטייל איתן בחנות, לעלות ולרדת מדרגה, לנסות לתפעל לבד (לחבר ולפרק את החלקים השונים), לנסות לקפל לבד ולקבל החלטה מה נח לכם יותר כי לתינוקות לדעת שתיהן לא שיא הנוחות אבל זו הפשרה שצריך לעשות כדי שלכם יהיה קל יותר והן עדיין לא נוראיות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו