בוגבו ביי 5 מול abc desing סלסה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוגבו ביי 5 מול abc desing סלסה
    אפרת
    22/11/2017

היי,
    אני אשמח לדעת איזו מהעגלות עדיפה מבחינת נוחות ועלות (מציינת כי בבוגבו יש לי 20%הנחה) ,
    אני גרה בתל אביב בקומה ראשונה בלי מעלית, משתמשת הרבה בתחבורה ציבורית והליכה ופחות ברכב בתוך העיר.
    מבחינת זמנים יש לי עד פברואר זמן לרכוש (תאריך לידה צפוי זה מרץ) אז אני אוכל להמתין לסלסה והבנתי שגם בוגבו עומדים הוציא דגם חדש בקרוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/11/2017

שלום אפרת,

לגבי בוגבו לא אמור לצאת דגם חדש (פרט לדגם תאומים). הבי 5 הוצגה רק לפני חצי שנה פחות או יותר. גם עם 20% הנחה הסלסה עדיין יותר זולה כך שמבחינת מחיר הן לא ברות השוואה כי עדיין יהיה פער גדול.

הבי תיתן יתרון במשקל וגודל הקיפול ולכן אם צריך לעלות ברגל את העגלה הבי עדיפה לזה.

הסלסה נוחה בהרבה לתינוק ומגיע עם אמבטיה רחבה פי 2 וחצי לדעתי וטיולון יותר רחב וארוך, גם הגגונים עדיפים בהרבה, הגובה עדיף בהרבה, הסל גדול יותר, יכולת הניוד טובה בהרבה ולכן יש יתרון למי שהולכת הרבה וגם בזכות הקפיצים המעולים התינוק פחות ירגיש רעידות מהדרך, אם רוצים לעלות עם העגלה פתוחה במדרגות (למרות שהיצרנים אוסרים על כך) לסלסה יתרון גדול. בתחבורה ציברות מאוד תלוי אם במצב פתוח לסלסה יהיה יתרון בעליה ובמצב פתוח אין הבדל גדול. אם במצב מקופל כמו במדרגות לבי יתרון גדול.

לסיכום הסלסה נוחה בהרבה בניוד וגם לתינוק.
    הבי נוחה להורה במשקל וגודל קיפול. אופן הקיפול זהה עם משווים לסלסה 2018.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו