המלצות לקניית עגלה מיד 2

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצות לקניית עגלה מיד 2
    יד 2
    22/11/2017

שלום קובי,
    אשמח לעזרתך ביעוץ.
    אני מחפשת עגלת ניו-בורן לילד ראשון, לשימוש עירוני.
    יש לי כמה פרמטרים חשובים: קלה לנשיאה במדרגות, טיולון מתהפך (דו- כיווני), מתקפלת קטן (ונכנסת לרכב עם תא מטען קטן..), והדברים הרגילים- כמו: יציבה וחזקה, נוחה לניוד וכו'.
    מלבד המלצה לדגם שאשמח לקבל;-)... (העיקר העיקר זו הקלות לנשיאה במדרגות. יודעת שאסור בעיקרון, אבל אין לי ברירה...)
    שאלה נוספת:
    מטעמי תקציב, אני מחפשת עגלה ביד 2.
    יש דברים שחשוב לי לברר אצל הבעלים הקודמים?
    מלבד כמה זמן העגלה היתה בשימוש (כמה זה המקסימום לדעתך?), והאם הבדים נשלפים ומתכבסים כמובן..?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצות לקניית עגלה מיד 2

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    24/11/2017

שלום,

קשה לי לתת המלצות כי א. לא רשמת תקציב וב. אני לא כל כך מתמצא במחירי השוק.
    בנוסף יש מבצעי סוף שנה ובלאק פריידי בימים אלו ואולי בכל זאת משתלם לרכוש חדש.

אם יד שנייה ממליץ פחות לשאול את הבעלים אלא ישר לשלוח לחידוש בחברת הגלגל בעלות סבירה ומקבלים עגלה כמו חדשה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה! שאלה נוספת על עגלת bibam..

יד 2
    25/11/2017

התקציב שלנו הוא 1,000 ש"ח. גג 1,500.
    במחיר הזה אפשר לקנות עגלה טובה ביד 2, אבל עגלה חדשה יש פחות בנמצא.
    יכול בבקשה להסביר יותר על חידוש בחברת הגלגל? לא שמעתי על זה.. תודה!!
    שאלה נוספת, בתקופה האחרונה מפרסמים באינטרנט הרבה על עגלת bibam שעולה רק 700 ש"ח- אמבטיה וטיולון. שמעת עליה? יש המלצות/ דיס המלצות?
    תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/11/2017

שלום,

לגבי ביבה M הוא מגיע ללא אמבטיה אלא רק טיולון מגיל לידה. אני פחות ממליץ.
    כפי שרשמתי ג'ואי כרום שלדעתי מדובר בעגלה טובה נמכרת כעת במצבעי סוף שנה/בלאק פריידי בפחות מ- 1500 ש"ח, פשוט לחפש בחנויות.

לעגלת יד שנייה תרשמי לי מה ראית בתקציב ואוכל להמליץ.

חברת הגלגל נותנת שירות תיקונים לעגלות שלא באחריות יבואן או היבואן גובה מחיר אסטרונומי לתיקון. החברה מציעה בעלות יחסית זולה איסוף מבית לקוח והחזרה. הם מנקים מכלולים מחול ואבק, בודקים תקינות שאין שבר או שבר פנימי, עושים ניקוי יבש לבדים וכפי שציינתי מביאים את המוצר למצב של כמעט חדש בעלות די הגיונית (צריך לפנות אליהם ברגע שיש עגלה/דגם והם יתנו עלויות).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה תודה!!!

יד 2
    27/11/2017

אז האפשרויות כרגע הן אלה:

אינגלזינה דגם אביו שנת 2012.
    אמבטיה וטיולון, סלקל קבריו של מקסי קוזי 1,100.

מאמס אנד פאפס דגם ארמדילו xt שנת 2016.
    אמבטיה וטיולון. 1,500 ש"ח.

מאמס אנד פאפס דגם סולה שנת 2015. אמבטיה וטיולון, סלקל של סייבקס עם בסיס לרכב. 1,800 ש"ח.

יצרתי קשר גם עם מישהי שפרסמה אייביסי דגם סלסה שנת 2017. אמבטיה וטיולון. בעיקרון היא מבקשת 2,500 ש"ח, שזה ממש לא רלוונטי עבורנו, אבל אולי אצליח להוריד אותה לאזור ה1,700. שזה גם מעבר למה שחשבנו, אבל אם מאד תמליץ- יתכן ונלך על זה. פשוט מתגובות שכתבת לאנשים שחיפשו עגלה עם צרכים דומים לשלנו- היה נראה שאתה ממליץ על הסלסה.

הכי חשוב לנו שתהיה קלה לנשיאה במדרגות (גלגלים גדולים, חזקה) ועם טיולון דו כיווני. כדאי שגם תתקפל לגודל קומפקטי, הבגאז' שלנו קטן...

תודה רבה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/11/2017

שלום,

אינגלזינה דגם אביו שנת 2012.
    אמבטיה וטיולון, סלקל קבריו של מקסי קוזי 1,100.
    פחות ממליץ כי העגלה לא נוחה לניוד, אמבטיה צרה והקיפול הוא יתרון אך היחיד. כמו כן לדעתי הסל קל פג תוקפו כי התוקף הוא 5 שנים מיום השימוש הראשון.

מאמס אנד פאפס דגם ארמדילו xt שנת 2016.
    אמבטיה וטיולון. 1,500 ש"ח.
    יתרון בגודל הקיפול, נוחות הניוד סבירה לא מומלץ לעלות מדרגות אלא אם מקפלים. חובה לברר עם בעלי העגלה שהעגלה טופלה במסגרת הריקול שעשה היבואן למוצר!

מאמס אנד פאפס דגם סולה שנת 2015. אמבטיה וטיולון, סלקל של סייבקס עם בסיס לרכב. 1,800 ש"ח.
    לדעתי יותר מתאימה לדרישות רק שהקיפול טיפה גדול אבל עדיין תיכנס לרוב הרכבים גם לקטנים. לא נוחה לנשיאה במדרגות.

יצרתי קשר גם עם מישהי שפרסמה אייביסי דגם סלסה שנת 2017. אמבטיה וטיולון. בעיקרון היא מבקשת 2,500 ש"ח, שזה ממש לא רלוונטי עבורנו, אבל אולי אצליח להוריד אותה לאזור ה1,700. שזה גם מעבר למה שחשבנו, אבל אם מאד תמליץ- יתכן ונלך על זה. פשוט מתגובות שכתבת לאנשים שחיפשו עגלה עם צרכים דומים לשלנו- היה נראה שאתה ממליץ על הסלסה.
    הסלסה הכי נוחה ומרווחת לתינוק מהעגלות שציינת והכי נוחה לניוד ויש לה מערכת קפיצים מדהימה כך שאם עולים במדרגות היא נוחה לתינוק (למרות שהיצרנים אוסרים על כך). לנשיאה היא לא נוחה. לרכב קטן כמו הסולה היא נכנסת לרוב הרכבים גם לקטנים. גם היא וגם הסולה גדולות בכ- 30% מהפליפ או האביו אך מרווחים זאת בדברים אחרים.
    לגבי מחיר רשמתי לך שיש 2016 חדשות ב- 2190 ש"ח לפי פרסומים שראיתי ו- 2017 בצבע שמנת בין 2700 ל- 2990 לפי פרסומים שראיתי כך שבמחיר שהיא דורשת שווה לשקול רכישת עגלה חדשה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה על המענה המפורט!

יד 2
    30/11/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו