התייעצות לגבי עגלה מלידה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי עגלה מלידה
    הדר
    25/11/2017

הי
    אני מחפשת עגלה יד שניה מלידה (עם אמבטיה), כלומר לא מהדגמים החדשים כיום (או דגם חדש אבל עד 2000 שח). שיקולים:
    1. גודל - צריכה להיכנס למעלית קטנה יחסית ותא מטען לא גדול.
    2. משקל - קלה, אבל כזאת שאם מוציאים את התינוק היא לא תתהפך עם תיק החתלה על העגלה.
    3. נוחות תפעול- קיפול, הוצאה והכנסה של אמבטיה וכו.
    4. לא נמוכה. לא חייבים ידית מתכווננת אבל עגלה שתתאים להורים בגובה 165-175 סמ.
    תודה מראש
    הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות לגבי עגלה מלידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיקוד לשאלה

הדר
    26/11/2017

הי, כדי למקד את השאלה, הנה כמה דגמים שבחנו:
    1. ג'ואי כרום רגילה (ניסיתי את הדלוקס שיותר מומלצת אבל הגלגלים היו ענקיים והייתה כבדה יחסית).
    2. ברייטקס סמייל
    3. סלסה 2016 או 2017 יד שניה.
    או דגם אחר שאתה ממליץ עליו.
    תודה מראש
    הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/11/2017

שלום הדר,

בשוק היד 2 אני פחות מתמצא ולכן אוכל להמליץ או לא רק אם תרשמי דגמים.
    כמו כן ברכישת יד 2 אני ממליץ לאחר הרכישה לפנות לחברת הגלגל שמציעה שירות של חידוש עגלה ובדיקת תקינות ובטיחות המוצר.

1. על כרום רגילה איני ממליץ כי הגלגלים קטנים ולא נוחים לניוד ובנוסף אין בולמי זעזועים לגללגים מה שמוביל לנוחות ירודה עבור התינוק בעיקר בדרך משובשת או מדרכות לא ישרות.
    2. ברייטקס סמייל דומה לסלסה אבל הבדים פלחות איכותיים וגם רוחב השלדה לדעתי יהיה בעייתי 66 ס"מ.
    3. הסלסה מעולה וניתן לרכוש חדשה ב- 2190 ש"ח מודל 2016. אני רק בספק לגבי הרוחב 62 ס"מ וממליץ למדוד אם הוא תקין עבורכם. אם כן מדובר בעגלה מעולה שנמכרת במחיר מצחיק ביחס לתמורה.

אפשר גם לבדוק את מאמאס אנד פאפאס סולה שנמכרת סביב ה- 2000 ש"ח כחדשה לכבוד מבצעי סוף שנה / בלאק פריידי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

הדר
    27/11/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו