מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- חוות דעת על אפה בייבי ויסטהרחל27/11/2017
מה אתה חושב על העגלה ויסטה של אפה בייבי?
יש מי שמוכן להביא לנו מארה"ב.
זאת עגלה שהופכת לעגלת אחים. האם אתה ממליץ?
כרגע יש לנו את הארמדילו פיליפ אקסטי2 ואני מבינה עם הזמן שההיגוי שלה לא נח לי וקצת קשה להתנהל איתה...
חשוב לי שהעגלה תהיה נוחה לתינוק (אגב הפיליפ שלי נשכבת 180° אך זה כמעט לא בשימוש ואני רואה שזה ממש לא קריטי לי.)
חשוב לי גם שהעגלה תהיה נוחה גם לי...
בינתיים התלהבתי, מעוניינת בחוות דעת מקצועית שלך.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר28/11/2017שלום רחל,
אם מביאים מארה"ב במחיר האמריקאי אז שווה לשקול.
יתרונות: נוחות ניוד מעולה, אמבטיה גדולה, טיולון מרווח יחסית וגם יושב גבוהה ומקנה לתינוק שדה ראיה טוב והרחקה מפליטות רכבים. הגגונים מעולים. לגבי שכיבה בהחלט מיותר ככל שהגיל של התינוק מתקדם ולכן לדעתי לא קריטי שלא נשכב ישר. סל חפצים ענק.
חסרונות: כבדה, התאמה כעגלת אחים לא מוצלחת ופרקטית גם כי יכולת הניוד יורדת משמעותית בעיקר החלק של עליה וירידה ממדרכות בנוסף הגדול שישב במושב הנמוך די יסבול גם מגובה נמוך מאוד וגם כי לא ניתן לקבל את כל הפונקציות בצורה יעילה של חיבור הטיולונים אחד מול השני, שניים כלפי הנסיעה, טיולון ואמבטיה וכו'. מכיוון שזו לא עגלה זוגית קלאסית אני חושב שמה שהיצרן מגדיר כיתרון הוא חיסרון ענק.
לדעתי הבדים לא מתאימים לאקלים בישראל.
לסיכום: לתינוק יחיד היא טובה מהפליפ גם בנוחות התינוק, גם בגובה וגם בנוחות הניוד. להורה פחות נוחה בשל משקל גבוהה וגודל קיפול גדול. כעגלת אחים ממליץ שלא לחשוב על כך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)



