חוות דעת על אפה בייבי ויסטה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• חוות דעת על אפה בייבי ויסטה
    רחל
    27/11/2017

מה אתה חושב על העגלה ויסטה של אפה בייבי?
    יש מי שמוכן להביא לנו מארה"ב.
    זאת עגלה שהופכת לעגלת אחים. האם אתה ממליץ?
    כרגע יש לנו את הארמדילו פיליפ אקסטי2 ואני מבינה עם הזמן שההיגוי שלה לא נח לי וקצת קשה להתנהל איתה...
    חשוב לי שהעגלה תהיה נוחה לתינוק (אגב הפיליפ שלי נשכבת 180° אך זה כמעט לא בשימוש ואני רואה שזה ממש לא קריטי לי.)
    חשוב לי גם שהעגלה תהיה נוחה גם לי...
    בינתיים התלהבתי, מעוניינת בחוות דעת מקצועית שלך.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    28/11/2017

שלום רחל,

אם מביאים מארה"ב במחיר האמריקאי אז שווה לשקול.

יתרונות: נוחות ניוד מעולה, אמבטיה גדולה, טיולון מרווח יחסית וגם יושב גבוהה ומקנה לתינוק שדה ראיה טוב והרחקה מפליטות רכבים. הגגונים מעולים. לגבי שכיבה בהחלט מיותר ככל שהגיל של התינוק מתקדם ולכן לדעתי לא קריטי שלא נשכב ישר. סל חפצים ענק.
    חסרונות: כבדה, התאמה כעגלת אחים לא מוצלחת ופרקטית גם כי יכולת הניוד יורדת משמעותית בעיקר החלק של עליה וירידה ממדרכות בנוסף הגדול שישב במושב הנמוך די יסבול גם מגובה נמוך מאוד וגם כי לא ניתן לקבל את כל הפונקציות בצורה יעילה של חיבור הטיולונים אחד מול השני, שניים כלפי הנסיעה, טיולון ואמבטיה וכו'. מכיוון שזו לא עגלה זוגית קלאסית אני חושב שמה שהיצרן מגדיר כיתרון הוא חיסרון ענק.
    לדעתי הבדים לא מתאימים לאקלים בישראל.

לסיכום: לתינוק יחיד היא טובה מהפליפ גם בנוחות התינוק, גם בגובה וגם בנוחות הניוד. להורה פחות נוחה בשל משקל גבוהה וגודל קיפול גדול. כעגלת אחים ממליץ שלא לחשוב על כך.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו