עגלות תאומים - שאלות לגבי דגמים שונים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלות תאומים - שאלות לגבי דגמים שונים
    אני
    02/12/2017

אז בדקתי קצת...
    יש את מונסטייר ומאונטיין שהן הצרות - מבינה שהמונסטייר עדיפה. אבל המושבים ממש ממש ממש צרים...
    ברחבות יש סטרול-אייר ובוגבו (לא מתייחסת כרגע למחירים), שאני מניחה שאם כבר אז עדיף את הבוגבו?
    ואחרונה חביבה שראיתי, אבל אני לא רואה שיש בארץ (אולי היה כי יש מי שמסתובב איתה) זו הבייבי ג'וגר סיטי מיני GT
    בעלי גבוה מאוד... עניין הידית קריטי ביותר
    כמובן שאני באופן אישי אוהבת שיש אמבטיות
    שכיבה כמו הבוגבו דונקי (שהיא לא ישרה) אני פחות אוהבת, אבל הבנתי שבתאומים מתפשרים
    אנחנו אחרי שני ילדים, אז יש ניסיון כלשהו בעגלות
    אציין שאני ממש ממש לא אוהבת את בייבי ג'וגר בכללי. אני לא אוהבת את הקיפול החיצוני ולא אוהבת את שינוי מצבי השכיבה בשרוך (אבל זה כמעט כולם בתאומים)
    בקיצור - מה אתה אומר? בהנחה שאין עניין לתקציב.
    מה דעתך על הג'וגר?
    מה דעתך על כל שאר הדגמים שרשמתי?
    והאם יש צפי לעוד דגמים שיגיעו לארץ בחודשים הקרובים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    03/12/2017

שלום,

אכן בתאומים יש להתפשר המון. הטיולון של הסטרול אייר צר יותר משל המונסטר או הבאגי.
    הבוגבו כבדה משמעותית ורחבה מאוד ולכן מאוד קשה להתנייד איתה בהמון מקומות ולכן לדעתי פחות פרקטית אבל בסך הכל בהחלט נוחה לתינוקות גם למרות שאינה נשכבתת ישר.
    על הג'וגר אני פחות ממליץ כי היא רחבה כמו הבוגבו והבדים לדעתי לא טובים לאקלים בארץ לגבי הרצועות זהו המנגנון של כל העגלות שציינת למעט הבוגבו, למעשה המנגנון הזה חוסך המון משקל למרות שבהחלט אני מסכים שאינו נח.

אם אין בעיה ללכת על עגלה ארוכה ולא רחבה הייתי ממליץ לבדוק את הזום של איי.בי.סי דיזיין שמציעה את האמבטיה הכי גדולה והטיולונים הכי מרווחים מכל עגלות התאומים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה צרה/רחבה

אני
    03/12/2017

אז מה ההמלצה אם אני הולכת על עגלת תאומים צרה ומה אם רחבה?
    כסף לא שיקול. ידית גבוהה לעומת זאת זה שיקול.
    לגבי הבדים בג'וגר - גם ככה אני אשים ריפוד או מזרן כלשהו. פשוט חשבתי שהGT שלהם היא הנורמלית יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/12/2017

שלום,

הGT הידית מתכווננת ולכן גבוהה יותר מהג'וגר הרגילה. לגבי ריפוד אכן מזרן טוב יכול לפתור את החיסרון הזה אבל זה קצת יקשה על הקיפול למרות שיש מזרנים מיוחדים שמתאימים לג'וגר. מה שכן עדיין מדובר בעגלה רחבה ולכן ברוב הדלתות תעבור אבל יהיו הרבה מקרים שבהן תרגישו תיסכול מהרוחב, הרוחב די זהה לדונקי.
    לעגלה צרה כפי שהמלצתי המאנסטר הכי מומלצת לדעתי.
    לעגלה רחבה אני חושב שהדונקי תיתן הרבה מעבר לאחרות עם חיסרון התפעול והקיפול המעט מסורבלים והמשקל הכבד וכמובן המחיר (לדעתי השערורייתי).
    כפי שציינתי יש פתרון אחר בדמות עגלה ארוכה אך הפתרון לא מתאים לכל אחד. לאלו שכן מרוויחים את הנוחות המירבית לתינוקת ורוחב של 60 ס"מ. החיסרון הגדול הוא האורך של 110 ס"מ בממוצע. הקיפול דווקא די קטן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז חוזרים למונסטר

אני
    05/12/2017

איך היא מבחינת עבירות ונוחות ניוד?
    יש לנו את הבי, מרוצים ממנה מאוד. רכשנו טיולון נוסף יותר פשוט - מזעזע, אין משהו שמשתווה לבי.
    אני חוששת שאחרי שהתרגלנו לטוב שלא נתאכזב. כי מהשנייה ורבע שלקחתי את המונסטר בחנות ואת הדונקי בחנות - אין ספק שהדונקי מנצח. אגב, יש לנו אפשרות לקנות דונקי יש שנייה כולל אמבטיות ב 3500

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/12/2017

שלום,

שוב אי אפשר להשוות בין תאומים ליחיד ואי אפשר להשוות בין גלגלי הענק בדונקי (בעיקר הקדמיים) למונסטר ולכן מבחינת עבירות ברור לבוגבו יתרון וברור שתחושי אי נוחות ויתכן שאף גדולה בהשוואה לבי אם תלכי על המנוסטרס אבל ההנדסה של הרוחב לדעתי זה סיפור שעדיף לא להתעלם ממנו ואני רואה ביום יום נשים שהן עד מצב של התענות עם עגלת תאומים כמו רכב שחנה חלקית על מדרכה, עמוד חשמל שתקוע בלי קשר, מעלית צרה, מעבר מצד אחד לצד אחר בבית קפה/מסעדה ולכן השאלה העיקרית היא אופי השימוש. לאדם שגר במושב וממעט לצאת ממנו ברור שהצורך במשהו צר הוא פחות חיוני ועדיף עבירות ולאדם שגר בעיר צפופה כל ס"מ חשוב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו