מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שאלה לגבי עגלה-לידה בחורףעדי02/12/2017
שלום קובי,
אשמח לדעתך לגבי עגלה- לידה צפויה בפברואר. מבחינת תקציב עד ארבעת אלפיים יד ראשונה -וגם אפשרות לדגמים יותר יקרים-ואז דרך יד 2.
אני בחורה רזה לכן חשוב לי עגלה לא כבדה מדי, קלה לקפל, מצד שני חשוב לי הנוחות של התינוק ואמבטיה גדולה, בולמי זעזועים, וניידות טובה של העגלה עקב לידת החורף. ראיתי מצד אחד שיש עגלות קלות בשוק הציעו לי joie דגם pact modular -האם זה נחשבת עגלה אמינה ויציבה? הציעו לי גם דגם של cybex דגם האירוס, פג דגם גיאו (אולי כבד מדי), ועגלה של בוגבו קמיליון. אשמח לשמוע את דעתך? והאם יש לך הצעות לעגלות נוספות. תודה מראש,עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר03/12/2017שלום עדי,
לצערנו אין מושלם וככל שהעגלה תהיה נוחה להורה כך נוחות התינוק תרד ולהפך. הפקט דוגמה טובה לעגלה סופר קלה ודי נוחה להורה אבל עם מושב טיול סופר צר ולדעתי פחות נח לחורף, טיולון חד כיווני שמחקרים הוכיחו שפחות טוב לתינוק עד גיל שנה וגלגלים קטנים וחוסר בקפיצים איכותיים שיפגעו בנוחות הניוד וגם התינוק יחוש את רוב הריעידות מהדרך. לצערנו ההורה המודרני היום חושב רק על עצמו ושוק העגלות מושך לכיוון עיקרי אחד ברוב העולם המערבי.
הפג נוחה לתינוק אבל כפי שציינת כבדה וגם גדולה בקיפול.
על בוגבו אני פחות ממליץ, איי.בי.סי דיזיין סלסה לדעתי טובה יותר וזולה משמעותית אבל כמו הקמיליון והפג כולן נחשבות יחסית כבדות אבל נוחות יותר לתינוקות בשל אמבטיות מרווחות, מושבי טיול דו כיוונים ומרווחים וגם גלגלים גדולים לנוחות ניוד ויציבות ובסלסה לעומת הבוגבו הפג גם קפיצים מעולים לשיכוך הרעידות מהדרך.
לצערנו תאלצו להתפשר על דברים מסויימים ודעתי שעדיף להתפשר על הנוחות שלנו עד כמה שניתן כדי שלתינוק יהיה יותר נח ונכון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)