שאלה לגבי עגלה-לידה בחורף

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי עגלה-לידה בחורף
    עדי
    02/12/2017

שלום קובי,
    אשמח לדעתך לגבי עגלה- לידה צפויה בפברואר. מבחינת תקציב עד ארבעת אלפיים יד ראשונה -וגם אפשרות לדגמים יותר יקרים-ואז דרך יד 2.
    אני בחורה רזה לכן חשוב לי עגלה לא כבדה מדי, קלה לקפל, מצד שני חשוב לי הנוחות של התינוק ואמבטיה גדולה, בולמי זעזועים, וניידות טובה של העגלה עקב לידת החורף. ראיתי מצד אחד שיש עגלות קלות בשוק הציעו לי joie דגם pact modular -האם זה נחשבת עגלה אמינה ויציבה? הציעו לי גם דגם של cybex דגם האירוס, פג דגם גיאו (אולי כבד מדי), ועגלה של בוגבו קמיליון. אשמח לשמוע את דעתך? והאם יש לך הצעות לעגלות נוספות. תודה מראש,עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי עגלה-לידה בחורף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    03/12/2017

שלום עדי,

לצערנו אין מושלם וככל שהעגלה תהיה נוחה להורה כך נוחות התינוק תרד ולהפך. הפקט דוגמה טובה לעגלה סופר קלה ודי נוחה להורה אבל עם מושב טיול סופר צר ולדעתי פחות נח לחורף, טיולון חד כיווני שמחקרים הוכיחו שפחות טוב לתינוק עד גיל שנה וגלגלים קטנים וחוסר בקפיצים איכותיים שיפגעו בנוחות הניוד וגם התינוק יחוש את רוב הריעידות מהדרך. לצערנו ההורה המודרני היום חושב רק על עצמו ושוק העגלות מושך לכיוון עיקרי אחד ברוב העולם המערבי.
    הפג נוחה לתינוק אבל כפי שציינת כבדה וגם גדולה בקיפול.
    על בוגבו אני פחות ממליץ, איי.בי.סי דיזיין סלסה לדעתי טובה יותר וזולה משמעותית אבל כמו הקמיליון והפג כולן נחשבות יחסית כבדות אבל נוחות יותר לתינוקות בשל אמבטיות מרווחות, מושבי טיול דו כיוונים ומרווחים וגם גלגלים גדולים לנוחות ניוד ויציבות ובסלסה לעומת הבוגבו הפג גם קפיצים מעולים לשיכוך הרעידות מהדרך.

לצערנו תאלצו להתפשר על דברים מסויימים ודעתי שעדיף להתפשר על הנוחות שלנו עד כמה שניתן כדי שלתינוק יהיה יותר נח ונכון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו