עגלת Peg perego 2018

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת Peg perego 2018
    יוגב
    04/12/2017

היי קובי,
    קראתי באתרים שונים על עגלות 2018 של פג פרגו ויצא לי גם לראות אחת מהן באחת החנויות (נראה לי דגם העלית לוקס) ואשתי ואני מאוד התרשמנו ממנה.
    אני קצת הולך לאיבוד עם מבחר הדגמים וההבדלים (פופ אפ, לוקס, ג'יו, בריז...?).
    תוכל להסביר לי את ההבדלים בין כל אחת? אשמח לקבל את חוות דעתך לגביהן ובכלל האם אתה ממליץ עליהן למרות מחירן היקר (ביחס כמובן לעגלות אחרות).
    חשוב לי שהעגלה שנקנה תהיה ברוחב של איזור ה 50-55 ס"מ עקב מעלית צרה...
    תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת Peg perego 2018

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    04/12/2017

שלום יוגב,

ההבדלים העיקרי בדגמים הם עיצוב ובדים יוקרתיים ואיכותיים יותר ואני אומר שזה די מיותר להשקיע על 2 הדברים האלו כי הבדים בפג דקים ולדעתי לא ממש נוח לתינוק ולכן אני ממליץ מראש לרכוש מזרן לאמבטיה ומזרן קומפי קוש לטיולון וברגע שהוספתם את התוספת עניין סוג הבד כבר לא רלוונטי.
    כמו כן דגם הפופ אפ כן מציע שדרוג בדמות אמבטיה קלה יותר בקילו אשר גם מתקפלת לאחסון, אם 2 היתרונות האלו חשובים בעינכם ותוספת המחיר לא מרתיע אז זו ההתלבטות שצריכה להיות בין הדגם היקר ביותר לזול ביותר, דגמי האמצע לדעתי יקרים ללא תמורה מוצדקת. לפג יש שלדת S51 וזו השלדה המומלצת לדעתי, רוחב 51 ס"מ וגלגלים איכותיים יותר אשר מאוד חשובים היות ולפג אין בולמי זעזועים איכותיים לדעתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו