מזרון ללא מעכב בעירה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מזרון ללא מעכב בעירה
    יעל
    10/12/2017

שלום קובי,
    האם ידוע לך אם באימגן 360 של עמינח בשילב יש מעכב בעירה? האם זה אותו חומר כמו במזרון מולטי פלואו של ביבי טק. גם האם ידוע לך אם מבחינת הנוחות המזרונים האלו הם אותו דבר. פשוט ראיתי שקל עמינח יותר מרופד אבל אני לא מעוניינת עם מעכב בעירה ובחנות בשילב אומרים שבכל מזרוני עמינח יש מעכב בעירה אבל לא יודעת כמה באמת הם מבינים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מזרון ללא מעכב בעירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    10/12/2017

שלום יעל,

למיטב הבנתי כן יש בו אבל אני לא סגור על כך ב- 100% ולכן ממליץ לפנות לעמינח או לשירות הלקוחות של שילב כדי לקבל מענה מדויק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בבקשה

יעל
    11/12/2017

תודה קובי על התשובה המהירה. אשמח לדעת האם יש הבדל בין מזרון הספגטי של בייבי טק לבין אימגן ... האם שניהם נוחים באותה המידה ובשכבות הנוחות שלהם( צד קשה וצד רך..)?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/12/2017

שלום יעל,

קשה לי לתת תשובה מדויקת כי לא שמעתי תלונות עליהם מה שאומר שהם טובים ונוחים. שניהם יחסית רכים שלדעתי זה היתרון שלהם הגדול על מזרנים דו צדדיים עם צד קשה וצד רך. בתקופה של ילדיי הם עוד לא היו קיימים ולכן גם התנסות אישית אין אבל אני יודע לומר בוודאות שהם עדיפים על מזרן קשיח שעליהם כן שמעתי לא מעט טענות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו