מזרן למיטת תינוק, נומו או אימגן?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מזרן למיטת תינוק, נומו או אימגן?
    אור
    11/12/2017

שלום קובי
    אנחנו ממש ממש מתלבטים בין הנומו לאימגן 360 (של קינג קויל ושילב). תוכל לפרט לנו את היתרונות והחסרונות בכל אחד מהם? (מחיר הוא לא פקטור) בשילוב המלצתך האישית?. תודה רבה על המענה;-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזרן למיטת תינוק- נומו או אימגן המשך שאלה

אור
    11/12/2017

הי קובי שאלות נוספות בעקבות השיטוט בפורום:
    1) האם שכבת הנוחות של הנומו מרככת אותו? פשוט ראיתי שכתבת שתבדוק את המוצר הנל ואשמח למסקנותייך.
    2) בחלק המקומות רשמת שאין מעכבי בעירה במזרני ספגטי (האימגן) ובהודעה אחרת רשמת שאתה חושב שכן?
    שוב תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    11/12/2017

שלום אור,

לדעתי האימג'ן יותר רך גם כשמשווים לנומו עם שכבת רכות. אני חושב שמבחינת נוחות תינוק הוא עדיף כאשר בטיחותית הם די זהים. לגבי מעכבי הבערה פנו כמה וכמה הורים שנאמר להם בשילב נאמר להם שהמזרן מכיל מעכבי בעירה ולכן איני יודע לומר ב- 100% אם הוא מכיל או לא ולכן ממליץ לבדוק מול שירות לקוחות שילב כדי לקבל מענה מדוייק. אני מאמין שגם אם הוא מכיל עדיין מדובר במזרן ספגטי ולכן הכמות תהיה מזערית ולא מסכנת אבל אין לי מידע מלא לגבי זה ואת זה רק שילב או עמינח יוכלו לספק.
    אפשר לבדוק את את המולטיפלואו של בייבי טק שהוא גם ספגטי ובוודאות לא מכיל מעכבים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

אור
    12/12/2017

תודה על המענה קובי. אכן בדקנו מול שילב וטוענים שיש חומרים מעכבי בעירה מאחר שאם לא אז לא היה תו תקן. אם כך איך במולטיפלואו של בייבי טק אין מעכבים ועדיין יש לו תו תקן? הלכנו לאיבוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/12/2017

שלום אור,

התקן לא דורש מעכבי בעירה ולכן לדעתי התשובה שקיבלת מוטעית וזה גם מניסיון אישי ביבוא עגלות ואסביר: מכון התקנים בודק כל מזרן בבדיקה שאינו דליק מבלי לדעת אם יש חומר או אין! הם שמים במרכז המזרן סוג של סיכה לוהטת אשר אמורה להצית כל דבר שאינו מעכב בעירה וכך אני מניח שעושים במולטיפלואו אך הספגטי בצפיפות מסוימת והוא אינו נדלק. מזרן ספוג רגיל ללא מעכבים ידלק ממש כמו שנצית דלק ותוך שניות לא יהיה מזרן. גם עגלות הרטן שאני מייבא מגיעות מיצרן שדוגל בבטיחות ונוחות לתינוק ואינו מוכן בשום פנים ואופן לשים מעכבי בעירה או כימיקלים בבדים תוך כדי ויתור על מכירות בשוק הבריטי (שם נדרש שיהיו מעכבי בעירה בבד). המזרן של האמבטיה (עשוי מסיבי קוקוס בשיטת ספגטי) והבדים עוברים את אותה בדיקה וכל שלושת הדגמים שאני משווק עברו את אותה הבדיקה ולא נמצא שהעגלה עלולה להידלק וזאת ללא מעכבי בעירה.
    לכן אני אומר שלא צריכים להיות מעכבי בעירה כדי שהמוצר לא יהיה דליק ולכן גם מוצר ללא מעכבים יכול להיות תקני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קובי!

אור
    13/12/2017

עשית לנו סדר. אנחנו אכן כל כך חוששים מהחומרים האלו והיינו בטוחים שהאימגן מעצם היותו ספגטי לא מכיל אותם, אך כאמור התבדינו. לכן הוא ירד מהפרק וכעת אנחנו נומו מול מולטיפלואו. אם זה בסדר להמשיך את הדיון- המולטיפלואו מאוד מאוד רך (יותר מהאימגן לדעתנו), והנומו מאוד קשה- האם בהכרח מה שיותר נוח לתינוק גם טוב יותר לגבו? שוווב תודה, מאמינה שהרבה יצפו בדיון החשוב הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/12/2017

שלום אור,

אני לא חושב שלקשיחות יש יתרון על רכות ולפעמים להפך. שמעתי הרבה תלונות על מזרנים קשים שאינם נוחים לתינוקות ודווקא על הרכים לא שמעתי. מה שכן יש שכבת רכות לנומו אז אם הולכים לכיוון הזה אני ממליץ להוסיף
    היתרון המרכזי של מזרן רך הוא שיש פחות סיכון לתסמונת ראש שטוח שנגרמת בעיקר בשל השכבה על הגב ועל מזרן קשיח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו