מזרן לתינוק שניר בבה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מזרן לתינוק שניר בבה
    שחר
    12/12/2017

שלום,
    בשיטוטים בפורום אודות המלצות על מזרן מצאתי שההמלצה שלך היא על הבייביפלואו של בייביטק ועל אימגן של שילב.
    מצאתי מזרן שלהערכתי דומה בתכונותיו לשני המזרנים הנ"ל וזה מזרן שמשווקת חברת שניר בבה.אומנם אין לה תו תקן אך יש לה אישור תקן למזרן והבנתי שבדיקת מכון התקנים היא זהה כשנותנת אישור למוצר וכאשר נותנת תו תקן.אשמח שתחווה דעה על המזרון של שניר בבה.תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מזרן לתינוק שניר בבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    13/12/2017

שלום שחר,

איני ממליץ על מזרן שאינו בעל תעודה תקפה של מכון התקנים!
    חשוב להבין שאישור מכון התקנים דורש דוגמא אחת לבדיקה ולאחר מכן במקרה של יבוא מכון התקנים מבצע נטילה מדגמית כדי לבדוק שהמזרן שאכן נבדק הוא מה שיובא וימכר!
    בתו תקן הסיפור די דומה אלא שתו תקן ניתן רק למוצרים המיוצרים בארץ מסיבה פשוטה שלהבדיל מנטילה בכל משלוח היצרן חשוף לבדיקות פתע ובדיקה שאכן בקו הייצור מיוצרים המוצרים שנבדקו וכמובן כפי שהם נבדקו ולא אחרת.

מי שמנפנף באישור ישן למעשה לא מבטיח לי שמה שנמכר הוא בדיוק כפי שנבדק והיות ואני ממליץ אף פעם לא להסתמך על הגוף המוכר אלא על צד שלישי ובמקרה הזה זהו מכון התקנים אני ממליץ שלא לרכוש מזרן ללא תו תקן/אישור מכון התקנים בתוקף. כמו כן גם אישור תקף אינו מספיק צריכה גם להיות תעודת אישור מכירה של מכון התקנים שמאשר שלפחות מוצר אחד ניטל מהמשלוח האחרון והוא אכן תאם את הבדיקה שנעשתה לאב הטיפוס שקיבל אישור מכון התקנים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו