התלבטות על עגלה זולה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות על עגלה זולה
    אסתר
    13/12/2017

שלום, אני מחפשת המלצה לעגלת אמבטיה זולה, תכלס' לא יהיה בה שימוש יומיומי ולכן השיקול היחיד הוא עגלה כמה שיותר זולה (אני פחות מתחברת לטיולון מגיל לידה),
    עניין הטיולון לא רלוונטי עבורי כי יש לנו טיולון קומפקטי ונוח מהגדול, אז אני צריכה עגלת אמבטיה כשנוסעים פעם ב.. להורים\חברים

ראיתי שיש באינטרנט ב1,000 ש"ח את העגלה zee של valco baby
    אבל אני לא יודעת על חנות בירושלים שאפשר לראות אותה

ואת graco evo ב1150 באינטרנט, גם אותה לא ראיתי פיזית..
    קראתי עליה יותר המלצות באינטרנט מאשר הzee, השאלה אם ההבדל שווה את הכסף.

מעבר לזה ראיתי בחנות:
    את העגלה infanti diamond ב1200 (המזרון שלה ממש רך ולא נראה משהו)

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות על עגלה זולה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון לגבי הgraco evo

אסתק
    13/12/2017

עכשיו אני רואה באינטרנט שהמחיר 1150 לא כולל את האמבטיה ולכן מבחינה תקציבית היא יורדת מהפרק..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/12/2017

שלום אסתר,

אם השימוש העיקרי הוא לאמבטיה האמבטיה של הולקו הכי מפנקת והיא גם הכי קלה ונוחה לניוד כך שלדעתי היא תואמת את הדרישות. לדעתי נמכרת ברהיטי אור ברחוב שטראוס בירושלים.

האיבו מציגה יתרון משמעותי אחד על הולקו והוא טיולון דו כיווני.

על הדיימונד איני ממליץ.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אסתר
    16/12/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד התלבטות

אסתר
    17/12/2017

שלום, ראינו בחנות את zee של valco baby ונראה שהיא עונה על הצרכים שלנו.
    יש עוד אופציה לעגלה ג'רסי של baby safe.
    מה מהן לדעתך יותר מומלצת?
    ההבדל במחיר הוא פחות ממאה ש"ח, ובג'רסי המחיר כולל סלקל.

מזכירה שהשימוש לא יהיה יומיומי, אז לא מתכוונים להשקיע באמבטיה ואחרי כמה חודשים נעבור לטיולון של הילד הגדול.

למרות שבכיסא בטיחות אני לא התכוונתי לחסוך ואם הסלקל הזה לא בטיחותי אעדיף לקנות כיסא בטיחות ולהשקיע בו.

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/12/2017

שלום אסתר,

לדעתי הזי עדיפה בכל פרמטר פרט לטיולון הדו כיווני שיש בג'רסי ומכיוון שזה לא יתרון עבורך הזי עדיפה בהרבה לדעתי.
    הסל קל של הג'רסי לדעתי כלל לא מומלץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• >

אסתר
    18/12/2017

תודה רבה על המענה! זה מאוד עוזר לנו!
    אשמח אם תוכל לפרט מהן החסרונות של הג'רסי לעומת הזי,
    כרגע יותר קורץ לי לקנות את הג'רסי אבל רק בגלל מגוון של צבעים יותר יפה מהשחור וזה שיש סלקל יכול להיות יתרון לנסיעות באוטובוס\מונית (אצל הגדול השאלתי עגלה עם סלקל בכל פעם שהייתי צריכה ליסוע לבד באוטובוס),
    למרות שאני מאמינה שבנוסף יהיה לרכב כיסא בטיחות איכותי מגיל לידה.

ולא מצאתי באינטרנט מידות של הג'רסי אז אני מתכוונת בכל אופן לחזור לחנות לבדוק את הרוחב ואורך העגלה, כי אם היא בצורה משמעותית יותר גדולה אז כמובן שאלך על הzee כדי שבמעט השימוש שיהיה בה יהיה לי נוח במדרגות.

תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/12/2017

שלום אסתר,

הג'רסי פחות נוחה לניוד, פחות נוחה לקיפול ופתיחה, האמבטיה כבדה יותר ומסורבלת יותר לחיבור. הרוחב 60 ס"מ לעומת 55. אלו עיקר החסרונות לשימוש עם האמבטיה. הסל קל ממש לא מומלץ לדעתי גם לא לשימוש בתחבורה ציבורית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אסתר
    19/12/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו