כסא בטיחות: צ'יקו נקסט-פיט או ברייטקס קליק-טייט

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות: צ'יקו נקסט-פיט או ברייטקס קליק-טייט
    נועה
    15/12/2017

הי קובי, הגעתי לחנות מצוידת בהמלצתך הגורפת לגבי כסא הבטיחות של צ'יקו. המוכר שם קצת בילבל אותי כשהמליץ יותר על הברייטקס.. מבחינת מחיר- יש פער קטן, כך שזה לא שיקול.
    אמרתי למוכר שאברר ואחזור ביום ראשון לקנות אחד מהם..
    מה אתה אומר? האם באמת הברייטקס החדשה יותר מומלצת (התוקף הוא 10 שנים!! ולא 5. זה מאד משמעותי..!!)- מבחינת בטיחות דבר ראשון, ומבחינת נוחות- לתינוק ולהורים בחגירה..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברייטקס - יש כמה סוגים

אני
    15/12/2017

אני לא יודעת מתי קובי יענה (כי סופש). אבל שימי לב שיש כמה ברייטקס קליק-טייט. לדעתי יש 3 סוגים. היקר מביניהם עולה משמעותית הרבה יותר מהנקספיט ויש לו הגנת צד.
    לפחות כך היה כשאנחנו התלבטנו. תבדקי לאיזה דגם הוא המליץ לך. לטעמי הגנת צד זה דבר מאודדד חשוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/12/2017

שלום נועה,

מדגמי ברייטקס דגם המרתון קיבל את הדירוג הגבוהה ביותר והוא דווקא ללא הגנות הצד שגם תופסות המון מקום באותו. בטיחותית אין הבדל משמעותי בין הצ'יקו למרתון אבל לדעתי לצ'יקו יש יתרון גדול בנוחות ויתרון משמעותי בחגירה כנגד כיוון הנסיעה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! אפשר בבקשה הסבר מפורט יותר על

נועה
    18/12/2017

הגנת צד? מה זה אומר ואיך זה אמור להיראות בכסא?
    בעיקרון אתמול קנינו בסוף את המרתון, אבל הכל סגור עם קבלה, ואמרתי להם שיש סיכוי שנבוא להחליף..
    המוכר אמר לנו גם שבצ'יקו המקום לרגליים צר הרבה יותר (ב4 ס"מ) מהמרתון, וזה משמעותי מאד בגילאים המתקדמים יותר.. רואים את ההבדל גם בעיניים.
    מצד הבדים- האם הברייטקס לא נעים יותר? היה נראה שהצ'יקו מעט ניילוני ביחס אליו. שאולי זה יתרון בלנקות, אבל לתינוק זה פחות נעים...
    אשמח שתכתוב מה לדעתך יתרונות הנוחות בצ'יקו ובחגירה נגד הכיוון. אני רוצה להיסגר עוד השבוע, ואם נחליט להחליף- שנעשה זאת בקרוב..
    תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/12/2017

שלום נועה,

אני משתמש בצ'יקו לבת שלי אשר בת 4+ ולא כל בעיה עם הרוחב בטח שלא צריך רוחב ברגליים לדעתי, כמו כן אם תסתכלי על בוסטרים שמיועדים לשימוש עד גיל 12 תראי שהם הרבה יותר צרים מהכיסאות. הבדים של אף כיסא לא נעימים ובזמנו היה כיסוי יומבה 100% כותנה שהיה פותר זאת ולצערי לא קיים עוד. מעבר לשיפור עצום בנעימות הוא נשלף ומתכבס בקלות. ללא הריפוד כפי שציינתי אני חושב שאף כיסא לא נעים לתינוק. לדעתי הזווית שכיבה בצ'יקו עדיפה ויש לזה חשיבות בחגירה כנגד הכיוון כי המושבים של הרכב בשיפוע וגורם לכיסאות להיות יותר יושבים ממה שהם במצב השכיבה.

לא רואה כאן קנייה גרועה כי כמו שהסברתי בטיחותית הם די זהים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו