התלבטות בין שלוש עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין שלוש עגלות
    אילונה, ראשל"צ
    19/12/2017

שלום, אני מתלבטת בין 3 עגלות : הרטן וי איי פי, מוצי ומליבו.
    אשמח לקבל המלצות.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין שלוש עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    20/12/2017

שלום אילונה,

המליבו לדעתי כלל לא מומלצת, איכות הרכבה מאוד נמוכה, אמבטיה מסורבלת, כבדה ולא מתקפלת, תפעול מסורבל ואיכות גלגלים נמוכה.

המוצי לדעתי פחות מומלצת כי מדובר בעגלה כבדה (למרות ששלושת העגלות בהתלבטות שוקלות פחות או יותר אותו הדבר) ומעגלה כבדה הייתי מצפה לקבל ערך מוסף של אמבטיה וטיולון מרווחים (רחבים וארוכים) ובמוצי לא כך הדבר. כמו כן היא מאוד קשיחה בניגוד לשניים האחרות מבחינת קפיצים ולכן אני פחות ממליץ.

הרטן לדעתי היא המומלצת ביותר מכיוון שמיוצרת בגרמניה איכות ההרכבה היא הטובה ביותר וכך גם הרכב החומרים (בדים, שלדה, מתכת, פלסטיקה וכו'). לדעתי היא הנוחה ביותר לניוד ובעלת הקפיצים הטובים ביותר, המושב טיול הוא הרחב והאורך ביותר וגם המרופד ביותר, הבדים ללא מעכבי בעירה או כימקלים ויש מסנן UV בגגון. כלומר מחשבה מלאה על התינוק. המשקל כמו השלושה כבד מהממוצע, הקיפול טיפה מסורבל כי דורש פירוק של הטיולון לפני הקיפול (למרות שבכל השלושה הייתי ממליץ לפרק). יתרון נוסף הוא שמתאמי הסל קל בילט אין על השלדה כך שהסל קלים התואמים מתחברים ישירות לשלדה ללא התעסקות במתאמים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו