מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת מו'צי האם מומלצתסיון19/12/2017
אני מחפשת לקנות עגלה ביד 2 מפאת תקציב ומכיוון שזה לא ילדי הראשון וזאת לא צריכה להיות עגלה שתמשיך עם כמה ילדים.
ראיתי המון שמוכרים עגלת מוצ'י האם היא מומלצת גם מבחינת האמבטיה וגם הטיולון?
קראתי שאתה ממליץ על דו כיווני האם היא עונה לכך?
התקציב שלנו הוא עד 1000 ש"ח גג 1200 ש"ח
אשמח לשמוע המלצות על המוצי או עגלה אחרת שעונה על הצורך שלנו מבחינת תקציב.
חשוב גם:
שתהיה קלה ולא כבדה ומסורבלת
היגוי טוב
יציבה (יש עוד ילדים בבית) העגלה הקודמת שלנו היה פאג פרגו פיליפ 3 שהיתה ממש מתנדנדת ולא יציבה.
קיפול נוח
אני מקווה שיש משהו שיכול לענות לדרישות שלנו וגם מבחינה תקציבית.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר20/12/2017שלום סיוון,
קשה לי לענות כי איני מכיר את מחירי היד 2. כמו כן למוצי יש המון דגמים ולכן אוכל לתת יתרונות וחסרונות על פי ציון הדגם.
אי לכך אני ממליץ שתעשי בדיקה ותסגרי על 3 דגמים ואני אתן את חוות דעתי עליהם. כמו כן ברכישת יד 2 אני ממליץ לקחת בחשבון לעשות חידוש עגלה (ניתן לעשות זאת בחברת הגלגל). העלות די סבירה והחברה בודקת את טיב העגלה ומערכות הבטיחות ותקינותם ומחדשת את כל החלקים + ניקוי כך שזה די הופך את העגלה לכמו חדשה.
כמו כן אפשר לשקול לרכוש ג'ואי כרום חדשה שנמכרת סביב ה- 1500 ש"ח ומדובר בעגלה טובה מאוד ביחס למחיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי
סיון22/12/2017תודה קובי.
חשבתי על הגואי כרום והשבוע ראיתי אישה איתה ושאלתי על העגלה. היא אמרה שהיא אחלה החסרון היחיד שהאמבטיה מאוד ארוכה, לא רחבה ככה שזה סיוט להכניס לרכב.
מה אתה אומר?
ולגבי ה יד 2 אני באמת ינעל על איזה 3 דגמים ספציפים ויחזור לשאול.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר22/12/2017שלום סיוון,
דווקא הגודל סביר ותמיד השאלה לאיזה רכב מכניסים. אף אמבטיה לא נוחה בהתנהלות עם הרכב והרוב המוחלט בכלל שם את האמבטיה בפנים הרכב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)