עגלת מו'צי האם מומלצת

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת מו'צי האם מומלצת
    סיון
    19/12/2017

אני מחפשת לקנות עגלה ביד 2 מפאת תקציב ומכיוון שזה לא ילדי הראשון וזאת לא צריכה להיות עגלה שתמשיך עם כמה ילדים.
    ראיתי המון שמוכרים עגלת מוצ'י האם היא מומלצת גם מבחינת האמבטיה וגם הטיולון?
    קראתי שאתה ממליץ על דו כיווני האם היא עונה לכך?

התקציב שלנו הוא עד 1000 ש"ח גג 1200 ש"ח
    אשמח לשמוע המלצות על המוצי או עגלה אחרת שעונה על הצורך שלנו מבחינת תקציב.
    חשוב גם:
    שתהיה קלה ולא כבדה ומסורבלת
    היגוי טוב
    יציבה (יש עוד ילדים בבית) העגלה הקודמת שלנו היה פאג פרגו פיליפ 3 שהיתה ממש מתנדנדת ולא יציבה.
    קיפול נוח

אני מקווה שיש משהו שיכול לענות לדרישות שלנו וגם מבחינה תקציבית.

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת מו'צי האם מומלצת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    20/12/2017

שלום סיוון,

קשה לי לענות כי איני מכיר את מחירי היד 2. כמו כן למוצי יש המון דגמים ולכן אוכל לתת יתרונות וחסרונות על פי ציון הדגם.
    אי לכך אני ממליץ שתעשי בדיקה ותסגרי על 3 דגמים ואני אתן את חוות דעתי עליהם. כמו כן ברכישת יד 2 אני ממליץ לקחת בחשבון לעשות חידוש עגלה (ניתן לעשות זאת בחברת הגלגל). העלות די סבירה והחברה בודקת את טיב העגלה ומערכות הבטיחות ותקינותם ומחדשת את כל החלקים + ניקוי כך שזה די הופך את העגלה לכמו חדשה.

כמו כן אפשר לשקול לרכוש ג'ואי כרום חדשה שנמכרת סביב ה- 1500 ש"ח ומדובר בעגלה טובה מאוד ביחס למחיר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

סיון
    22/12/2017

תודה קובי.

חשבתי על הגואי כרום והשבוע ראיתי אישה איתה ושאלתי על העגלה. היא אמרה שהיא אחלה החסרון היחיד שהאמבטיה מאוד ארוכה, לא רחבה ככה שזה סיוט להכניס לרכב.
    מה אתה אומר?

ולגבי ה יד 2 אני באמת ינעל על איזה 3 דגמים ספציפים ויחזור לשאול.
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/12/2017

שלום סיוון,

דווקא הגודל סביר ותמיד השאלה לאיזה רכב מכניסים. אף אמבטיה לא נוחה בהתנהלות עם הרכב והרוב המוחלט בכלל שם את האמבטיה בפנים הרכב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו