בוגבו קמיליון לעומת סלסה 4

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוגבו קמיליון לעומת סלסה 4
    אפריל
    19/12/2017

האם מומלצת? האם נוחה לתינוק?
    לעומת בי 5 היא נראית לי יותר טובה, מבחינת גלגלים וניידות...
    האם היית ממליץ על עגלה זו בהשוואה למשל לסלסה 4 דגם 2018?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    20/12/2017

שלום אפריל,

לדעתי היא עדיפה על הבי מבחינת נוחות לתינוק ונוחות ניוד. לתינוק בשל הרוחבה ולניוד בזכות גלגלים גדולים. יש לה חיסרון שדורש פירוק המושב טרם הקיפול.
    הסלסה זולה משמעותית ונותנת הרבה מעבר לקמיליון לדעתי כך שאני ממליץ עליה יותר.
    היא גבוהה יותר ודורשת פחות התכופפות, האמבטיות זהות בגודל ובהצללה וגם במזרן הנושם.
    הטיולון די זהה אך לסלסה יתרון גובה והכי חשוב היא מתקפלת עם הטיולון וגם יותר בקלות.
    בשלדה יש סל חפצים גדול יותר ומערכת קפיצים טובה יותר ולכן לדעתי היא עדיפה בגלל המחיר ובגלל ההטבות שהיבואן נותן (תיק ומתאמים לסל קל ללא עלות).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בגלגלים של סלסה?

אפריל
    24/12/2017

היי קובי תודה על המענה המקצועי כתמיד.
    כבר הייתי סגורה על סלסה וחיכיתי לדגם 2018 עד שהתחלתי לשמוע פה ושם על אנשים שהגלגלים הקדמיים בסלסה נתקעים להם בזווית מסוימת בעיקר בשטחים חלקים לפי מה ששמעתי,
    יכולת ניוד טובה עבורי זה דבר קריטי כי אינני ניידת והעגלה היא בשבילי סוג של רכב... כלומר אם אני יוצאת עם התינוק לסידורים או לטיול וכו' זה תמיד הליכה יחסית ארוכה , עלייה וירידה מרובה ממדרכות, חשוב לי גם יציבות העגלה שתוכל להחזיק תיק יחסית עמוס ואפילו הליכות עם העגלה לצרכי ספורט. בגלל זה התחלתי לחשוש מניסיון מר שהיה לי עם עגלה אחרת וגלגלים שהיו נתקעים בירידה ממדרכות והתחלתי לחשוב על הקמיליון.
    משהי אמרה שהיא חזרה לחנות בה קנתה את הסלסה, שימנו לה את הגלגלים ומאז הסתדר... יצא לך להתקל בתופעה זו בסלסה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/12/2017

שלום אפריל,

בכל העגלה יש לגרז או לשמן גלגלים אחת לחצי שנה או לכל המאוחר אחת לשנה וזה נכון גם לגבי בוגבו שגם בה נתקלתי לא מעט בגלגלים שלא מסתובבים. שליפת הגלגל, ניקוי, שימון או גירוז (עדיף) והחזרת הגלגל פותרים את הבעיה. הצטברות חול ולכלוך גורמים לבלאי מואץ. כמו כן לסלסה יש גלגלים קדמיים שיש להרכיבם לפי צד (ימין ושמאל) ואני נתקל בהמון עגלות שבהן הגלגלים הורכבו הפוך או ע"י ההורים או בחנות לא מקצועית! (לא רק בסלסה יש עוד חברות כמו מוצי ומימה וגם שם זה חוזר על עצמו). הרכבה לא נכונה תגרום לגלגל להיתקע במצב שהוא נגרר. אני גר באזור שיש בו דרכים לא סלולות והמלצתי לאחת השכנות לקנות סלסה והיא מאוד מרוצה מהמלצה (גם לה הרכיבו הפוך את הגלגל וסידרתי לה) כך שלדעתי אין ממה לחשוש אלא רק לוודא שהגלגל הורכב נכון ואחת לתקופה לגרז את הגלגלים (ממליץ לעשות כך בכל עגלה).
    בעגלות שאני מייבא (הרטן) אנו נותנים כמו ברכב טיפול תקופתי אחת לשנה בדיוק בשל הסיבה הזו (נקיון וגירוז גלגלים).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קובי. האם לדעתך צריך להוסיף לסלסה מזרן

אפריל
    28/12/2017

באמבטיה או בטיולון? ואם כן, איזה והיכן ניתן לרכוש?
    כנראה שנלך על הסלסה...אני סומכת על המקצועיות שלך שהיא יותר טובה מהבוגבו והיא גם יותר בתקציב שלנו אז מה טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/12/2017

שלום אפריל,

לאמבטיה ממש לא (הם ממש פינקו במזרן שאני הייתי שמח לישון עליו). לטיולון אני ממליץ לכל טיולון להוסיף מזרן קומפי קוש שמשדרג את הנוחות פלאים מה גם שזה עוזר וחוסך את פירוק הבד לכביסות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!!!!

אפריל
    30/12/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו