אינגליזינה או פג פרגו?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אינגליזינה או פג פרגו?
    הילה
    25/12/2017

היי קובי,

שאלה קטנה-

אנחנו מתלבטים בין פג פרגו פופ אפ, לבין אינגליזינה קוואד (או אולי טרילוג'י?) לפי מה שהבנתי מתגובותיך הקודמות, יש הרבה שדרוגים שצריך להכניס בפג, כמו שלדה משודרגת, מזרן לאמבטיה וכו'. השאלה היא, האם זה לא מייקר את העגלה לרמה שכבר לא שווה להשקיע בה כזה סכום?

האם אתה ממליץ לשקול עגלות של בייבי ג'וגר?

בנוסף, אשמח להמלצות על סלקל. אני יודעת שכולם אומרים "סיבקס" אבל אני לא יודעת במה להתמקד. (ואני מודעת לכך שהסלקל לא מתחבר לעגלות של אינגלזינה.. זה לא חסרון מבחינתי)

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינגליזינה או פג פרגו?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    25/12/2017

שלום הילה,

לגבי הפג זה מייקר אבל מזרן לטיולון בכל מקרה אני ממליץ לרכוש לכל עגלה. והכל שאלה אם העגלה נוחה לכם ונראית מוצדקת עבור מחירה. גם באינגלזינה אני ממליץ לרכוש מזרן לאמבטיה ולטיולון ושלדה לא צריך לשדרג בטח שלא בקוואד שהשלדה שלה עדיפה על כל שלדה של פג לדעתי.

לגבי הג'וגר אני פחות ממליץ.

אם לא מחברים לעגלה אז צ'יקו קייפיט 30 לדעתי הוא הסל קל הטוב ביותר והמצחיק הוא שמחירו מאוד זול בהשוואה לסייבקס באותה רמה עם בסיס.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

הילה
    26/12/2017

האם לדעתך כדאי לשקול את טורנדו של איה-בייבי?
    או שהיא לא משתווה לעגלות לעיל?

לא הצלחתי למצוא עליה הרבה REVIEWS באינטרנט ואני קצת מפחדת לקנות עגלה נישתית ומוזרה..

בנוסף, לגבי הסלסה - לפי מה שראיתי, הטיולון לא נשכב בצורה ישרה.(הכוונה שזה כאילו התינוק עדיין יושב רק מזיזים את זווית הישיבה ולא שהטיולון נהיה ישר אלא נשאר בצורת L ) האם זה בעייתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/12/2017

שלום הילה,

אני פחות ממליץ על הטורנדו, האמבטיה צרה והעגלה יחסית כבדה, כמו כן גגון הטיולון לדעתי לא מצל טוב. כמו כן מאוד מסורבלת בתפעול.

לגבי הסלסה, יש לזה יתרונות וחסרונות כמו לכל דבר.
    היתרונות שזו תנוחה מרגיעה ובריאה יותר, מעודדת זחילה על 4 יותר ביעילות ומהירות, מונעת החלקה בירידה ממדרכות.
    החסרונות, לא ניתן להשכיב על הבטן ובשינה ארוכה יהיה צורך להעביר למצב השני.
    לדעתי בגלל שיש לה אמבטיה ענקית עניין ההשכבה על הבטן כבר לא יהיה רלוונטי בטיולון וגם בשינה בגילאים המתקדמים אין בעיה עם המצב השני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! המשך קטן-

הילה
    30/12/2017

לאחר שהתרשמנו מכ"כ הרבה דגמים וביקרנו בכ"כ הרבה חנויות, אני חושבת שאנחנו הולכים ונסגרים על הסלסה :-)
    אבל, אנחנו כמובן מעוניינים בדגם של 2018. השאלה, הלידה בעזרת ה' בפברואר, האם רלוונטי להמתין? או שאין צפי שהעגלה תגיע לארץ עד אז? והאם היא תהיה יקרה משמעותית מהדגם הקיים בחנויות?

תודה על הסבלנות והמענה המפורט!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/12/2017

שלום הילה,

היא כבר נמכרת בחנויות בגרסאת 2018. לדעתי הפער יהיה בין 20 ל- 30 אחוז והפער נובע בעיקר בגלל שהדגמים הקודמים הוזלו כי גם הם נמכרו באותו המחיר לפני שנה בדיוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו