מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- אינגליזינה או פג פרגו?הילה25/12/2017
היי קובי,
שאלה קטנה-
אנחנו מתלבטים בין פג פרגו פופ אפ, לבין אינגליזינה קוואד (או אולי טרילוג'י?) לפי מה שהבנתי מתגובותיך הקודמות, יש הרבה שדרוגים שצריך להכניס בפג, כמו שלדה משודרגת, מזרן לאמבטיה וכו'. השאלה היא, האם זה לא מייקר את העגלה לרמה שכבר לא שווה להשקיע בה כזה סכום?
האם אתה ממליץ לשקול עגלות של בייבי ג'וגר?
בנוסף, אשמח להמלצות על סלקל. אני יודעת שכולם אומרים "סיבקס" אבל אני לא יודעת במה להתמקד. (ואני מודעת לכך שהסלקל לא מתחבר לעגלות של אינגלזינה.. זה לא חסרון מבחינתי)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר25/12/2017שלום הילה,
לגבי הפג זה מייקר אבל מזרן לטיולון בכל מקרה אני ממליץ לרכוש לכל עגלה. והכל שאלה אם העגלה נוחה לכם ונראית מוצדקת עבור מחירה. גם באינגלזינה אני ממליץ לרכוש מזרן לאמבטיה ולטיולון ושלדה לא צריך לשדרג בטח שלא בקוואד שהשלדה שלה עדיפה על כל שלדה של פג לדעתי.
לגבי הג'וגר אני פחות ממליץ.
אם לא מחברים לעגלה אז צ'יקו קייפיט 30 לדעתי הוא הסל קל הטוב ביותר והמצחיק הוא שמחירו מאוד זול בהשוואה לסייבקס באותה רמה עם בסיס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
הילה26/12/2017האם לדעתך כדאי לשקול את טורנדו של איה-בייבי?
או שהיא לא משתווה לעגלות לעיל?
לא הצלחתי למצוא עליה הרבה REVIEWS באינטרנט ואני קצת מפחדת לקנות עגלה נישתית ומוזרה..
בנוסף, לגבי הסלסה - לפי מה שראיתי, הטיולון לא נשכב בצורה ישרה.(הכוונה שזה כאילו התינוק עדיין יושב רק מזיזים את זווית הישיבה ולא שהטיולון נהיה ישר אלא נשאר בצורת L ) האם זה בעייתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר29/12/2017שלום הילה,
אני פחות ממליץ על הטורנדו, האמבטיה צרה והעגלה יחסית כבדה, כמו כן גגון הטיולון לדעתי לא מצל טוב. כמו כן מאוד מסורבלת בתפעול.
לגבי הסלסה, יש לזה יתרונות וחסרונות כמו לכל דבר.
היתרונות שזו תנוחה מרגיעה ובריאה יותר, מעודדת זחילה על 4 יותר ביעילות ומהירות, מונעת החלקה בירידה ממדרכות.
החסרונות, לא ניתן להשכיב על הבטן ובשינה ארוכה יהיה צורך להעביר למצב השני.
לדעתי בגלל שיש לה אמבטיה ענקית עניין ההשכבה על הבטן כבר לא יהיה רלוונטי בטיולון וגם בשינה בגילאים המתקדמים אין בעיה עם המצב השני.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! המשך קטן-
הילה30/12/2017לאחר שהתרשמנו מכ"כ הרבה דגמים וביקרנו בכ"כ הרבה חנויות, אני חושבת שאנחנו הולכים ונסגרים על הסלסה :-)
אבל, אנחנו כמובן מעוניינים בדגם של 2018. השאלה, הלידה בעזרת ה' בפברואר, האם רלוונטי להמתין? או שאין צפי שהעגלה תגיע לארץ עד אז? והאם היא תהיה יקרה משמעותית מהדגם הקיים בחנויות?
תודה על הסבלנות והמענה המפורט!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר30/12/2017שלום הילה,
היא כבר נמכרת בחנויות בגרסאת 2018. לדעתי הפער יהיה בין 20 ל- 30 אחוז והפער נובע בעיקר בגלל שהדגמים הקודמים הוזלו כי גם הם נמכרו באותו המחיר לפני שנה בדיוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)