שאלה לגבי מזרנים למיטת תינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי מזרנים למיטת תינוק
    חייה
    07/01/2018

הי קובי
    שאלה לגבי מזרנים למיטת תינוק.. אני בדקתי במספר מקומות לגבי המזרנים הנושמים מסיבים.. שמתי לב שישנם מקומות בכמו שילב שמשווקת את האימגן וביביטיק שמשווקת את המוליטפלאו שיש להם תו תקן ומופיעים באתר של מכון התקנים..
    נתקלתי בעוד מזרן כזה ברשת מוצצים איירפלאו של חברת שניר ואין להם תו תקן בבדיקה שעשיתי מול חברת שניר הוסבר לי שיש להם אישור מכון התקנים והם שלחו אלי את המסמך המעיד על כך. אשמח לדעת מה ההבדל בין שני האישורים בין תו תקן לבין אישור מכון התקנים והאם המזרן של שניר מומלץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    07/01/2018

שלום חייה,

ההבדלים: תו תקן: מיוצר בישראל! היצרן חייב לחדש כל שנה, חייב להיות כפוף לבדיקות פתע של מכון התקנים או משרד התעשיה והמסחר, הבדיקות יכולות גם להערך בחנויות ללא ידיעת היצרן.

אישור מכון התקנים: מוצר שמיוצר בחו"ל, נמסר מוצר אחד לבדיקה וכל משלוח שמגיע מיבוא נבדקת יחידה אחת על מנת לראות שהיא תואמת את מה שבדק מכון התקנים. התוקף הוא לשנתיים ויש לראות ממתי הבדיקה שקיבלת משניר, הבדיקה אינה מספיקה כי הם חייבים לשלוח לך גם אישור בדיקת ש' שלרוב היבואנים לא עושים ולכן אני יכול למסור מוצר X לבדיקה ולמכור מוצר Y כל עוד אין תעודת בדיקת ש' (זיהוי ונטילה) אין דרך לדעת שמה שנמכר הוא מה שנבדק.

מדובר במוצרים כמעט זהים (למראית עין) אך אם אין לשניר את התעודות המתאימות אני ממליץ לרכוש את המולטיפלואו או האימג'ן של שילב שלהם בודאות יש תו תקן ובתוקף.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו