התלבטות בין אוייסטר זירו לאינגלזינה טרילוג'י

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין אוייסטר זירו לאינגלזינה טרילוג'י
    גל
    10/01/2018

היי, אשמח לקבל עזרה בנוגע ל2 העגלות.
    אני גרה בת"א, בלי חניה ובלי מעלית ויש ברשותי קיה פיקנטו. העגלה תהיה כל הזמן באוטו, בבגאז', ולא אעלה אותה איתי הביתה. הגעתי למסקנה שהכי חשוב לי זה נוחות הקיפול, שיהיה קל ומהיר ויכנס לאוטו בקלילות. צמצמנו את המבחר ל2 עגלות:

# אוייסטר זירו - קלה מאוד, מתקפלת בקלילות מדהימה (כמו הסיטי מיני) נכנסת בקלות לבגאז' הקטנטן של הפיקנטו שלי. אבל (!) טיולון חד כיווני.
    # אינגלזינה טרילוג'י - טיפה יותר כבדה אבל עדיין נחשבת מהקלות, מתקפלת בקלות ממש ונשארת לעמוד כך שלא צריך להתכופף, גם נכנסת לבגאז' של הפיקנטו אבל טיפה יותר קשה להכניס אותה. טיולון דו כיווני!

כמה זה קריטי שהטיולון דו כיווני? יש איזשהו יתרון מובהק של אחת העגלות על פני השניה? יש עוד משהו שאני צריכה לשקול שלא לקחתי בחשבון?

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    10/01/2018

שלום גל,

אכן הזירו דומה מאוד לסיטי מיני מבחינת יתרונות ואף עדיפה עליה.
    ואכן אני רואה בטיולון חד כיווני חיסרון עצום. מחקרים הראו שתינוקות שהיו מול הוריהם עד גיל שנה + היו משכילים יותר, דיברו בשלב מוקדם יותר, היו רגועים יותר וישנו טוב יותר, כמו כן מחקר אחר הראה שהקשר עם ההורה היה חזק וטוב יותר.

האויסטר קלה יותר, נוחה יותר לניוד וקיפול ומצד שני לאינגלזינה טיולון דו כיווני, אמבטיה מתכוונת, גב מצבים עם לחצן ולא שרוך, ייצור אירופאי ולכן הבדים ואיכות ההרכבה עדיפים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו