האם קמיליון 3 מומלצת?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• האם קמיליון 3 מומלצת?
    מריה
    10/01/2018

שלום , חברה הפנתה אותי לכאן להתייעץ. אני צפויה ללדת במרץ
    וחשבתי לקנות בוגבו קמיליון 3. חברה אמרה לי שאתה פחות ממליץ עליה ורציתי לדעת מדוע ועל איזו עגלה אתה כן ממליץ.
    חשוב לי עגלה שהיא יציבה, דו כיוונית בטיולון, נוחה לתינוק, לא צפופה (לכן מראש בי 5 למשל לא אופציה) . אינני בעלת רכב אז קיפול קטן או גדול פחות חשוב. גרה בבניין עם מעלית.
    אני יחסית נמוכה אז לא מעוניינת בעגלה מסיבית דוגמת סטוקי וחשוב לי שיהיה נוח להתנייד בעיר צפופה יחסית, מעברים צרים, עלייה וירידה נוחה ממדרכות וכו'. אשמח לדעת על אילו אופציות כדאי ללכת והאם קמיליון בינהן. מאוד רוצה להנות מהעגלה ולא איכפת לי להשקיע גם יותר מהממוצע.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם קמיליון 3 מומלצת?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    12/01/2018

שלום מריה,

יש לה את יתרונותיה וחסרונותיה אבל בשורה התחתונה אני חושב שהמחיר לא מצדיק את התמורה.
    היא נוחה מאוד לניוד בעיר, רוחבה סביר אך לא מהצרים.
    נוחה לעליה וירידה ממדרכות, מרווחת, צלונים טובים.
    הקיפול טיפה מסרובל ודורש פירוק המושב טרם הקיפול.
    הטיולון והאמבטיה חולקים מסגרת משותפת ולכן לא ניתן להשתמש בשניהם במקביל (לעשות רוטציה בינהם אם יש צורך). הסל קטן ולא נגיש. עליות תיקונים לאחר שימוש יחסית יקרים. היא די עונה לדרישות שלך בשורה התחתונה.
    במקביל אליה הייתי ממליץ לבדוק את הרטן VIP שמאוד דומה לקמיליון רק מספקת טיולון רחב, תומך ומרופד יותר, נוחות ניוד עדיפהף איכות בדים עדיפה וכך עליה וירידה ממדרכות, טיולון ואמבטיה נפרדים אבל היא כבדה יותר מקמיליון ורחבה יותר ב 4 ס"מ.
    אפשר גם לבדוק את פג בוק S51 שצרה וסבירה בנוחות הניוד, לא נוחה בעליה וירידה ממדרכות אבל כן עונה על שאר הפרמטרים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו